Spune-mi ce rochie ai ca sa-ti spun ce coafuri de nunta se potrivesc

Fiecare mireasa este diferita, iar alegerea rochiei si a coafurii trebuie personalizata in cazul fiecareia dintre noi. Totusi, in functie de modelul ales, exista coafuri de mireasa care scot in evidenta atat frumusetea vestimentatiei, cat si a purtatoarei.

De pilda, daca ai optat pentru o rochie cu spatele gol si bretea dupa gat, cel mai bine ar fi sa te orientezi catre un coc cat mai inalt, care alungeste gatul si da impresia unui trup longilin. Bineinteles, daca asta iti doresti. Daca esti deja inalta si ti-ai ales o asemenea rochie, mergi pe varianta opusa, a unei coafuri de nunta cu parul lasat pe spate.

Citeste si:  Influentele masculine in moda actuala - cum, cand si de ce?

foto

Mai simpla este decizia in cazul unei rochii fara bretele, care se potriveste cu o multime de coafuri de mireasa. Totusi, de preferat in acest caz ar fi un coc usor coborat sau o pieptanatura simpla, pe spate. Acelasi sfat este valabil si in cazul rochiilor tip „cenusareasa” (vezi foto).

Citeste si:  Cum ma imbrac la interviu?

foto

Daca, in cazul unei rochii de acest gen, vei dori un par strans in coc sau coada, risti ca lumea sa se minuneze ce cap si umeri mici ai. Asadar, daca esti fana unei astfel coafuri de mireasa, iar corpul ti-o permite, mergi mai degraba pe varianta unei rochii mulate din cap pana-n picioare.

Citeste si:  Rochii de mireasa de la Rhea Costa

Nu in ultimul rand, aminteste-ti cel mai important sfat: indiferent de ce spun stilistii, revistele sau cunostintele, atunci cand faci alegerea rochiei si a coafurii, potrivit inseamna ce iti place tie, nu ce iti zic ei. Casa de piatra!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.