Sepala primavara/vara 2012

Creatiile marca Sepala by Mihaela Glavan sunt deja printre cele mai cautate de catre designeri si o gama larga de cliente care isi doresc incaltaminte deosebita, chiar inedita.

Colectia primavara-vara 2012 aduce pantofi pumps cu platforma in diverse marimi, clasicii stilettos in diferite culori si texturi de piele si piele intoarsa, ghete scurte cu pliuri rafinate, balerini cu bot usor ascutit, mocasini de inspiratie masculina cu platou.

Citeste si:  Lenjerie femei plinute

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Mihaela Glavan propune in colectie si o serie excelenta de genti si curele in aceleasi nuante cu incaltamintea prezentata!

fotofoto

Despre Sepala by Mihaela Glavan

Designerul a inceput cariera sa in design de accesorii in 2003 , dupa cum spune „nu de la zero, ci de la minus”. Ea a pornit la drum cu dorinta de a avea pantofi pe gustul ei, frumosi cromatic si cu un calapod bun si design deosebit.

Citeste si:  Pantaloni largi

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Primele comenzi si contracte cu adevarat importante in stabilirea unui nume ca designer le-a primit din partea unor designeri vestimentari autohtoni, designeri care aveau nevoie de o gama de incaltaminte pe tema colectiilor lor. Printre cei cu care Mihaela a lucrat si inca lucreaza amintim: Maria Lucia Hohan, Wilhelmina Arz, Ana Maria Lungu, Irina Marinescu si Stephan Pelger.

Citeste si:  Tendinte pentru primavara-vara 2009 de la Tarafashion.ro

fotofoto

„Nu e greu sa faci pantofi. Dificil este sa la conferi personalitate.” Incaltamintea Sepala iti propune un exercitiu de stil si, cel mai important, iti permite sa realizezi de fiecare data combinatii pline de personalitate.

Pentru mai multe fotografii, click aici.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.