Sepala by Mihaela Glavan – accesorii iunie 2009

Mihaela Glavan si–a lansat primul magazin de accesorii pe 12 februarie. Acesta va comercializa, in mod exclusiv, cele doua branduri ale designerului, Sepala si RSM (Reconstructed Style for Man), dar va functiona si ca un concept store.

„Deschidem acest magazin din dorinta de a ne apropia mai mult de clienti, de a le oferi pantofi de designer la preturi accesibile. Totodata, magazinul va avea si rolul unui concept store, urmand sa gazduiasca din luna martie o serie de evenimente si proiecte strans legate de fashion, design, arta in general. In magazin, am creat un spatiu permanent cu tema Recycled, in care vor fi expuse spre vanzare creatii ale designerilor romani realizate din materiale reciclabile. Banii obtinuti din vanzarea acestora vor fi donati unei fundatii ecologice. Un alt proiect pe care il voi demara este Touched By, care consta din mini-colectii de accesorii semnate tot de cunoscuti designeri romani vestimentari, dar si de persoane publice cu simt artistic.”, declara Mihaela Glavan.

Citeste si:  Gala Avanpremiere 2010

Localizat in Dorobanti, o zona selecta a Bucurestiului, magazinul are o suprafata de 75 de metri patrati si etaleaza un design unic, care urmareste principiile SLOW DESIGN-ului.

Va prezentam in galeria de mai jos ultimele accesorii aparute in luna iunie in magazinul Sepala by Mihaela Glavan.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

sepala


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.