Semnificatia culorilor II

…continuare

Portocaliul este adevarata culoare a soarelui. Are un efect de incalzire tandru si inveseleste atunci cand este folosit subtil. Portocaliul, ca si rosul, nu ar trebui sa fie utilizate prea indelungat. Abuzul lor produce o mare neliniste. Pentru ca portocaliul este un amestec intre rosu si galben, combina energia cu intelepciunea mentala, inducind o transformare intre o reactie psihica scazuta si un raspuns mental rapid. De aceea, este frecvent denumit ca „Raza Intelepciunii”.

Citeste si:  Noua generatie de tineri designeri romani, premiata de Perwoll si Syoss la Cluj-Napoca

Este o raza distribuita universal si este foarte activ dupa cum este demonstrat de toate fructele si legumele portocalii sau rosu-portocaliu. Este raza folosita de yoghini pentru a produce planta direct din seminte, trecind peste asa-zisa crestere normala asociata anotimpurilor. Portocaliul este raza regenerarii in natura. Reprezinta afinitatea si puterea coeziva in lumea minerala.

Portocaliul va va insoti in realizarile dumneavostra creative. De asemenea, este culoarea celebrarii, a fericirii, increderii, abundentei, clarviziunii si a motivatiei.

Citeste si:  Ia - ghid de buna purtare

Portocaliul stimuleaza plamanii, respiratia si digestia. Este folosit pentru a trata o multitudine de boli digestive si legate de rinichi. Ajuta la asimilarea noilor idei si la stimularea iluminarii spirituale. Portocaliul are un efect de eliberare asupra corpului si a mintii, usureaza presiunile si dizolva inhibitiile, astfel ajutindu-va sa fiti mai independenti. Extinde orizonturile mentale si va ajuta sa va descurcati mai bine in viata si in cariera.

Citeste si:  Ghid de buna purtare – imprimeul piton

Poate aduce bucurie unei zile de lucru si va intareste apetitul pentru viata. De asemenea poate fi de ajutor in manipularea exprimarii sexuale excesive si este folosit pentru a creste potenta sexuala. Portocaliul mai creste activitatea tiroidiana si amelioreaza crampele musculare si spasmele. Trasaturi de caracter asociate cu aceasta culoare: entuziasm, veselie, sociabilitate, energie, sportivitate, siguranta de sine si spirit constructiv.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.