Selena Gomez lanseaza prima colectie pentru Adidas – NEO

Starul international Selena Gomez a lansat in Berlin prima ei colectie de moda pentru adidas NEO. Selena, care este deja o cantareata de mare succes, dar si actrita, poate adauga acum si activitatea de designer NEO pe lista ei.

Colectia in stil „rock chic” a Selenei a fost dezvaluita la evenimentul de lansare din magazinul central adidas NEO din Berlin, unde Selena a raspuns unei selectii de intrebari din partea fanilor intr-un Q&A pe Twitter.

Selena a colaborat strans alaturi de echipa adidas NEO la dezvoltarea colectiei ei pentru adolescente, in care si-a expus propria interpretare a stilului rock clasic, cu un aspect lejer.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - dantela

foto

Muzica si simbolurile rock and roll au fost punctul de inspiratie pentru colectia adidas NEO by Selena Gomez. Printre piesele ei preferate din aceasta gama se numara pantofii cu tinte si talpa inalta, ascunsa.

Selena Gomez spune: „Imi place sa ma joc cu hainele si incaltamintea care sunt usor de purtat si confortabile. Colectia mea are o tematica „rock chic” si e increzatoare, rebela si distractiva. De asemenea e si putin mai inchisa la culoare si cred ca asta le va incuraja pe fete sa afiseze amprenta individualitatii lor si sa arate incredere in ceea ce poarta.”

Citeste si:  Trenduri de toamna: cum sa fim chic si cand e frig

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto!

La evenimentul de lansare, modelele au purtat tinute confortabile, dar stilate, cu detalii rock and roll bine definite. Colectia a fost conceputa ca un imbold pentru distractie, iar fiecare piesa poate fi purtata in diferite stiluri, in functie de starea de spirit si de atitudinea tinutei.

Citeste si:  Lauren Bacall - necrutatoare ca intotdeauna

Claire Midwood, Vice-Presedinte adidas NEO, a afirmat: „Selena este admirata pentru ca reprezinta un model si o inspiratie pentru tinerele fete. Brandul adidas NEO este destinat exclusiv adolescentilor care cauta aventura si surprizele neasteptate, deci colaborarea a fost una naturala.”

Pantofii din colectia NEO by Selena Gomez pot fi gasiti in magazinele adidas din Bucuresti si din tara.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.