Salonul profesionist al industriei modei

Salonul RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – este un eveniment de tip ”Business to Business” care se adreseaza specialistilor din industria modei. El s-a nascut la propunerea producatorilor romani care functioneaza pe piata interna si a fost conceput ca un eveniment care sa faciliteze comunicarea si colaborarea intre cei ce activeaza in domeniu – furnizori de utilaje, materii prime si accesorii, producatori, designeri, comercianti, presa, invatamant superior, asociatii profesionale etc.

Primele editii ale RFTB au adus un bilant pozitiv care demonstreaza interesul existent pe piata pentru acest tip de eveniment si motiveaza organizatorii sa isi continue demersul prin cresterea si dezvoltarea salonului si a ofertelor sale, venind mai aproape de interesele intregii industrii a modei din Romania.

Citeste si:  Noua colectie Alina Botea

Din primele cifre si date ale editiilor anterioare am selectat cateva:

Editia din septembrie 2013 – 4 zile:

– 71 expozanti
– 600 de reprezentanti companii care au vizitat salonul, din 10 tari. (90% din Romania)
– 15 televiziuni si presa scrisa au prezentat deschiderea salonului

Ambasadorii Mexicului, Braziliei, repezentantii directiilor economice de la Ambasada Angliei si Austriei au vizitat targul.
Au fost prezenti buyeri din Germania, Portugalia, Italia, Bulgaria si Romania.

Editia din aprilie 2014 – 3 zile:

– 68 expozanti, 120 branduri reprezentate
– 550 de vizitatori profesionisti, din 8 tari ( 93% din Romania)
– 5 televiziuni + presa scrisa (Harper`s Bazaar, Burda, bloggeri)

Citeste si:  Stilul boem

Buyeri importanti au fost prezenti: Selgros, www.dailybrands.ro, okazii.ro, Takko Fashion GMBH, Swarovski, www.starshiners.com, Nissa, IC Companys, Diogen Bulgaria, Vicmod, Benrom SA, Atmosphere, Overseas, Secuiana, MoleculeF, Alomoda, Tuxedo Confession, Ade Internacional Excal, Fashion Holding GMBH si multi altii.

Directorii generali de la Adesgo, Uco tesatura, Zara Design, Viada, Seroussi etc.

Deschiderea oficiala a Salonului RFTB a avut loc in prezenta Domnului Philip Garcia – Consilier Comercial si Director UBIFRANCE Romania, a Doamnei Olga Stanciu – Director JOLIDON, a Domnului Florin Ioan Rosu – Director General Adjunct in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Editia de toamna a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfasura in perioada 10 – 12 septembrie, in centrul capitalei!
Noua gazda a RFTB va fi Complexul Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahovei nr 198 A, langa Bursa Romana de marfuri, la doar 5 minute de mers de Piata Unirii. Complexul dispune de 6 saloane de expunere si o parcare de aproximativ 300 de locuri care vor fi la dispozitia expozantilor si vizitatorilor in mod gratuit.

Citeste si:  Cardiganul - un must have de sezon

Colectiile pregatite a fi expuse in cadrul RFTB vor fi pentru sezonul:

primavara/vara 2015 (confectii)
toamna/iarna 2015-2016 (tesaturi)
Salonul de tendinte – pentru sezonul toamna/iarna 2015-2016

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.