Romanca Maria Bata se lupta pentru a deveni imaginea mondiala MARTINI

Concursul MARTINI Royal Casting este aproape de final. Fotomodelul roman, Maria Bata are sanse mari sa ajunga una dintre finalistele concursului.
Frumoasa actrita si fotomodel, concureaza pentru a deveni imaginea mondiala MARTINI. In plus, ea poate castiga un contract în valoare de 150 000 de euro, 12 perechi de pantofi Christian Louboutin si 12 tinute semnate de designeri celebri.

Citeste si:  Culorile toamnei

Maria Bata face parte din grupul celor 28 de semifinaliste. Ele provin din 23 de tari si au fost selectionate din peste 3.500 de concurenti.
Semininalistele au fost împartite in patru grupuri, Maria Bata facand parte din Grupul 2. Toate probele la care au fost supuse au fost filmate si pot fi vizionate pe facebook.com/MARTINI®.

Citeste si:  Must have pentru un weekend la munte

Ea a reusit deja sa depaseasca alte femei frumoase din concurs, iar acum este foarte aproape de finala.

Sistemul de votare permite oricarui utilizator de Facebook sa o ajute pe Maria Bata sa devina imaginea MARTINI. Astfel, pentru a vota pentru Maria, utilizatorii facebook trebuie sa acceseze pagina Facebook.com/MARTINI®.

Daca va reusi sa stranga voturile necesare, Maria Bata va fi prima pe lista Grupului 2. Astfel, ea va pleca la finala organizata la Milano, unde se va decide imaginea brandului.

Citeste si:  Cum te imbraci in noaptea dintre ani

Sa ii uram succes!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.