Rochii de mireasa Ludmila Corlateanu

Sloganul Ludmila Corlateanu ramane Made for Supergirls, insa colectiile designerului roman trec intr-un registru mai feminin si exclusivist. Dupa lansarea liniei premium de rochii de seara, designerul roman vine cu o mini-colectie de rochii de mireasa, dedicate super mireselor.

In aceeasi directie stilistica impusa de The Swan Lady, colectia toamna iarna 2012/2013, Ludmila Corlateanu a ales sa imbratiseze silueta viitoarei mirese, punand accente discrete pe bust, talie si spate.

Citeste si:  Tinutele starurilor de cinema la Gala Premiilor Oscar 2010

Realizate din sifon creponat si saten de matase, insertii din catifea si detalii din cristale Swarovski, rochiile colectiei de mirese Ludmila Corlateanu sunt dedicate mireselor care cauta ceva mai special, delicat si deosebit.

foto

Detaliile, tipice deja pentru Ludmila Corlateanu, sunt: accente pe partea dorsala, trene cu volane din matase decupata in forma de petale, contraste de texturi si cristale supradimensionate.

Citeste si:  Noi colectii de incaltaminte

Preturile rochiilor de mireasa variaza intre 2300 lei si 3220 le si se pot comanda la studioul de creatie din str. Vulturilor 31, Bucuresti.

Ludmila Corlateanu a absolvit Colegiul Tehnologic din Chisinau cu specialitatea Constructor de Tipare/Designer Vestimentar, ulterior a lucrat 2 ani ca freelance designer si a calatorit alti 4 ani prin lume. A urmat Istituto Marangoni din Milano, specializarea Fashion Design.

Citeste si:  Ce tinute purtam la petreceri, sezonul acesta

foto

A facut un stagiu scurt la „Duyan” din Milano imediat dupa absolvire si a primit o oferta de angajare de la „Costume National”, dar a preferat sa se intoarca la Bucuresti pentru a pune bazele propriului brand.

Vezi mai multe imagini in galeria noastra foto!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.