Regal de moda Ingrid Vlasov in 2010

Dupa ce si-a prezentat ultimele trei colectii pe podiumurile de la Paris Fashion Week, devenind astfel primul designer roman inclus in calendarul oficial al evenimentului, Ingrid Vlasov a pregatit o surpriza romanilor si Romaniei, sursa inepuizabila si constanta de inspiratie pentru designer. Ingrid Vlasov a oferit zilele trecute un regal al ultimelor trei colectii prezentate la festivalul de la Paris.

foto

Evenimentul pregatit de catre designer a fost menit sa sarbatoreasca cu stil succesul colectiilor Vlasov peste hotare. „Inteligenta, rafinament si, desigur, personalitate”, sunt cele trei caracteristici ale evenimentului, punctate de criticul de moda Alin Galatescu. Ingrid Vlasov a intentionat a descompune elementele de colectie pe teme si a le prezenta intr-un aranjament de design interior in perfecta concordanta cu tema propusa.

Citeste si:  Alina Ene si imprimeurile 3D Light

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Ineditul evenimentului, pe langa organizarea propriu-zisa, a constat in stilizarea manechinelor cu piesele mixate, din diferite colectii, outfit-urile rezultate fiind unite pe anumite teme, sintetizate in statusul: pearls, lace, Brancusi & more.

foto

Patru camere ale casei, cu tavan inalt, pictat, au fost recompuse si redecorate in functie de sursele de inspiratie ale colectiei: Brancusi, Lace, Folclor si Love. I feel love…, colectia prêt-a-porter primavara-vara 2011 prezentata de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week, pe 5 octombrie 2010, a fost inspirata, ca si pana acum, de arta traditionala romaneasca. „Este colectia mea preferata. Este un mesaj clar al spiritului meu, un mesaj de iubire”, spune Ingrid.

Citeste si:  Tendintele in accesorii de la Passo Doble

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

„Arta traditionala romaneasca este sursa mea principala de inspiraÅ£ie, o consider inepuizabila si doresc sa fac cunoscută traditia noastra in lume. Este o colectie mult mai romantica decat celelalte”, declara creatoarea la premiera colectiei. Taieturile sunt simple, inspirate din anii ‘70, fiind o colectie de o eleganta senzuala si o naturalete nobila.

Celebritatea internationala a designerului a sosit odata cu cea de-a treia invitatie de a prezenta la Paris o colectie pret-e-porter, dar si ulterior, atunci cand Lady Gaga a ales una din creatiile sale. “Totul a inceput dupa prezentarea mea toamna-iarna 2010, de la Paris in martie anul acesta. Dupa show, stilistii vedetei au cerut cateva look-uri din colectie, iar efectul a fost imediat, Lady Gaga facandu-si aparitia intr-o creatie Ingrid Vlasov. Situatia s-a repetat si dupa prezentarea de luna aceasta de la Paris (colectia primavar-vara 2011), Lady Gaga a purtat si o rochie din aceasta colectie la un eveniment public.

Citeste si:  Chemare la naturalete

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Pentru preturile creatiilor Ingrid Vlasov intrati pe www.ingridvlasovonlineshop.com, in magazinul sau online. – o strategie proasta de imagine daca stai sa ma intrebi, un designer de asemenea calibru trebuind sa vanda, cel putin anumite piese, prin intermediul showroom-ului si nu al unui magazin online.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.