Red Carpet Italy amfAR Charity

Milano a gazduit in perioada 23-30 septembrie doua evenimente importante: saptamana modei si evenimentul caritabil amfAR, captand atentia multor vedete internationale, de la creatori de moda, manechine, pana la cantareti si actori de renume. Acestea au fost prezente in special pentru gala de binefacere organizata de amfAR (fundatie americana de cercetare SIDA). Astfel, au avut loc, cu scopul strangerii de fonduri, o serie de licitatii.

Citeste si:  Dependenta de shopping online

foto

Au fost puse la licitatie, printre altele, o pereche de pantofi creati de Giuseppe Zanotti pentru concertul de revenire al cantaretului Michael Jackson, care din nefericire nu a mai avut loc, dar si o bicicleta Fendi Selleria realizata special pentru acest eveniment caritabil.

Designerii gemeni Dan si Dean Caten, ce detin brandul DSquared2, au scos la licitatie o jacheta neagra de piele, ce a starnit o competitie intre cantaretul de muzica rapp Kanye West si designerul marcii Diesel, Renzo Rosso. Licitatia a fost castigata de Rosso, care a oferit si cea mai mare suma pentru un produs din cate s-au obtinut in cadrul galei, 52.740 de dolari.

Citeste si:  Ultimele tendinte in rochii de mireasa

foto

foto

Noemi Lenoir, manechinul francez, cunoscut in mod special pentru prezentarile pentru brand-ul Victoria’s Secret, a improvizat o licitatie, propunand o seara in compania ei celui care oferea suma cea mai mare.

foto

Cea mai spectaculoasa prezenta in materie de vestimentatie,a fost Linda Evangelista, care isi aminteste cu ocazia acestui eveniment de moartea primului ei agent, cauzata tot de aceasta boala teribila.

Citeste si:  Vietato iti interzice sa ramai anonima!

foto

Organizatorii sustin ca, in urma acestui eveniment, s-a strans suma de 1,1 milioane dolari, suma ce vine in ajutorul fundatiei americane amfAR pentru a efectua cercetari.

fotofoto

fotofoto

foto


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.