fbpx

Profil de model – Gemma Ward

Fotomodelele par mereu a avea viata visata de catre orice femeie, obtinuta fara un mare efort, pregatire sau dorinta de a avea succes in domeniu. Poate este doar o strategie de publicitate, poate este chiar adevarat… Nu stiu cum se face, dar si Gemma Ward are o astfel de poveste! Ea a fost nascuta si crescuta in Australia, in orasul Perth, si a ajuns printr-o intamplare in lumea modei. Gemma , in varsta de 14 ani, si-a insotit prietenele la inscrierea pentru o competitie de modeling in orasul natal si a fost cea dorita de catre organizatori. Nu a castigat respectivul concurs, insa o agentie australiana i-a convins pe parintii Gemmei sa semneze contractul si asa a inceput totul.

Citeste si:  Cum ma imbrac la concert

Startul a fost fulminant, si in doar doi ani de zile numele ei a ajuns pe lista multor designeri, in linia prezentarilor de moda din Paris, Milano, Londra si New York. In 2005, la doar 16 ani, revista americana Vogue a desemnat-o ca una dintre fetele din noua generatie de „supermodele”. A fost prezenta in show-urile unor mari case de moda: Versace, Gucci, Chanel, Valentino, Alexander McQueen, Balenciaga, Burberry, Calvin Klein, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Hermes, Jean-Paul Gaultier, Jil Sander, Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Prada, Rochas, Swarovski, Yves Saint-Laurent si multe altele.

Citeste si:  Colectia Manoush toamna-iarna 2012-2013

Imaginea sa feerica (ochii verde deschis si parul blond natural) puritatea privirii ei au ajutat-o sa isi statueze un renume ca „model al momentului”, si lookul ei de papusa inocenta a inspirat o noua generatie de modele. Gemma Ward apare pe lista celor mai bine platite fotomodele, lista alcatuita de catre revista americana Forbes, datorita incasarilor estimate la aproape 3 milioane de dolari pentru anul 2007.

Citeste si:  Cum sa ne imbracam la birou

Caracteristici fizice:
Inaltime: 176cm
Bust: 81 cm
Talie: 60 cm
Solduri: 89 cm

Campanii publicitare: Balenciaga, Bettina Liano, Burberry, Calvin Klein ‘Obsession’, Dolce & Gabbana, Esprique Precious, Hermes, Jean-Paul Gaultier, Jil Sander, Jill Stuart, Karl Lagerfeld, Kose, La Redoute, Lisa Ho, LiveClothing, Prada, Rusty, Swarovski, Tialence, Valentino, Versus, Witchery, Yves Saint Laurent Rive Gauche.

Pictoriale in reviste de moda:
Vogue – 24 de editii internationale: Marea Britanie, SUA, Franta, Italia, Grecia, India, Japonia.
Numero – Octombrie 2004, Septembrie 2005, Noiembrie 200.

3 Comentarii
  1. imi place vocea ei putin grava si accentul australian care ii dau un rafinament personal mult deasupra varstei reale (20 de anisori). din alte puncte de vedere prefer modelele cameleonice, nu papusi inocente 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.