fbpx

Profil de model – Doutzen Kroes

Doutzen Kroes s-a nascut pe 23 ianuarie 1985, in micul sat Eastermar, tinutul Friesland din Olanda. A fost exact genul de copil pe care greu il tii in friu, baietoasa si activa, obisnuita cu aerul curat, mersul cu bicicleta si munca fizica, asta fara sa isi neglijeze educatia. Este acum supermodel si castiga sume cu sase zerouri, tot ce trebuie sa faca este sa arate grozav pe podiumul de moda si sa calatoreasca in toata lumea in functie de contracte. Jobul ideal, spune o fata simpla, dar superba si foarte foarte cool!

Doutzen (chiar este numele ei adevarat, nu are un nume de „scena” ca Agyness Deyn) nu este genul de manechin cameleonic sau foarte interesant, asa cum se cere mai nou pe piata, insa este incredibil de frumoasa. Trasaturile perfecte aproape, pure si clare au ajutat-o sa isi inceapa cariera dupa terminarea liceului in Olanda, cand a inceput sa se gandeasca serios la modeling ca job. „Mi-ar placea sa va spun ca am fost descoperita la shopping, insa adevarul este ca am trimis din proprie intitiativa fotografii cu mine unei agentii de modele. Aceasta m-a trimis imediat la New York cu contracte si asa a inceput totul� . Acum Doutzen este departe de micul orasel din Olanda in care s-a nascut, si chiar este incantata de viata pe care o duce, deoarece considera modellingul „jobul perfect”. Ea este platitia cu 1.2 milioane de dolari pe an sa faca parade in haine sau lenjerie pentru care alte femei ar omori sau ar plati sa le poarte!

Citeste si:  Jeansi potriviti pentru tine

In 2005, ea a inlocuit-o pe Linda Evangelista ca imagine a parfumului Eternity by Calvin Klein, si a semnat un an mai tarziu un contract de trei ani cu L’Oreal Paris, alaturi de Eva Longoria si Kerry Washington. Intre cele mai recente realizari se numara: pictorialul Vogue din mai 2007 alaturi de colegele de breasla: Hilary Rhoda, Caroline Trentini, Raquel Zimmermann, Sasha Pivovarova, Agyness Deyn, Coco Rocha, Jessica Stam, Chanel Iman si Lily Donaldson, noua generatie de supermodele; mentionare in revista americana Forbes ca una din cel mai bine platite modele (1.5 milioane de dolari in 2007), includerea in celebrul calendar Pirelli. Mica barfa de final: la fel ca Heidi Klum, are o slabiciune pentru barbatii de culoare si i s-a atribuit o aventura (ea nu recunoaste nimic!) cu rapperul Pharrell Williams.

Citeste si:  Noua linie Bien Savvy "All Black"

Caracteristici fizice:
Inaltime: 178 cm
Bust: 86 cm
Talie: 61 cm
Solduri: 88 cm

Agentii: Paparazzi Model Management – The Netherlands; Viva Models – Paris; Seeds Management; Select Model Management; DNA Model Management ; 2pm Model Management ; Yes Model Management

Campanii publicitare pentru :Bottega Veneta, Calvin Klein, Calvin Klein „Eternity” fragrance, De Beers, Dolce & Gabbana, Gianfranco Ferr�, Gucci, Guerlain, H&M, HUGO by Hugo Boss, L’Or�al, Mexx, Peek Cloppenburg, Pronovias, RMK Make Up, Scapa, Schwarrzkopf, Tommy Hilfiger denim, Valentino, Valentino Garavani, Versace, Victoria’s Secret, Zara TRF.

Citeste si:  Rochia bustiera – ghid de buna purtare

Pictoriale si aparitii in reviste:
Franta: „Elle”- septembrie 2004; „Numero”- mai 2005; „Numero” – februarie 2006; „Elle” – septembrie 2006; „Vogue” – februarie 2007; „Elle” – noiembrie 2007.
Germania: „Vogue” – ianuarie 2006; „Vogue” – iulie 2007.
Italia: „Vogue” – februarie 2005.
Japonia: „Vogue” – august 2005, noiembrie 2006; „Vogue” – iunie 2007.
Norvegia: „Elle” – februarie/martie 2007.
Portugalia: „Vogue” – martie 2005; „Vogue” – iulie 2007.
Spania: „El Pais Semanal (Beauty)” – aprilie 15 2007 ; „Telva” – iulie 2007.
Suedia: „Elle” – ianuarie 2007.
Olanda: „Elle Girl” – iulie/august 2003; „AvantGarde” – august 2004; „Glamour” – martie 2006; „AvantGarde” – aprilie 2006; „Marie Claire” – decembrie 2007.
SUA: „Vogue” – mai 2007; „Harper’s Bazaar” – septembrie 2007.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.