Profil de model – Diana Dondoe

Diana Dondoe este printre primele, daca nu chiar prima romanca faimoasa in modelling, care a devenit cunoscuta la nivel international. Diana Dondoe s-a nascut pe 22 decembrie 1982, in Craiova, si nimeni nu avea sa ghiceasca unde va ajunge mai tarziu in viata. Insa frumusetea si talentul ei cameleonic au propulsat-o spre celebritate.

In Romania, Diana era relativ necunoscuta pe piata de modelling, pana acum patru ani. Abia atunci cand a ajuns in Franta pentru a-si completa studiile de limba engleza, a fost apreciata la adevarata sa valoare. Agentul de talente de origine romana Giani Portman a descoperit-o si a adus-o la agentia Why Not Models din Milano, unde au urmat contracte grozave cu case de moda care nu se mai satura de alura ei de eleganta si senzualitate, cu o aroma de inocenta. Incepand cu anul 2003, Diana a devenit preferata unor showuri ca Balenciaga, Miu Miu sau Prada. In acelasi an, ea a devenit fata din reclamele pentru casa de moda Prada cu linia lor Miu Miu by Miuccia Prada. Acum este una dintre cel mai bine platite fotomodele din lume si are un venit anual estimat la milioane de dolari.

Citeste si:  Indrazneste sa-ti impui propriul stil!

In CV-ul Dianei, atasat unui portofoliu impresionant, figureaza editoriale de moda in unele dintre cele mai cunoscute reviste de moda si lifestyle din lume: Vogue Paris, Vogue Japonia, Grazia, Gioia, Numero, Elle Romania, Nylon USA si multe altele, alaturi de fotografi cunoscuti ca David Sims, Craig McDean si Peter Lindbergh.

Citeste si:  Noua colectie Iris Serban primavara/vara 2011

Si totusi in ultima vreme majoritatea titlurilor de ziar o aduc in atentie pe Irina Lazareanu. De ce? Singura diferenta intre Diana Dondoe si Irina Lazareanu, notabila din punctul de vedere al celebritatii fiecareia, este stilul de viata. Irina Lazareanu este o obisnuita a evenimentelor mondene din Paris, Londra si New York, penduleaza intre muzica, dans si podiumul de moda, pe cand Diana este o prezenta feminina mult mai relaxata, genul de femeie care prefera compania familiei, studiile si serile linistite petrecute cu iubitul in apartamentul din Paris. Originea romana este singura trasatura comuna, in rest cele doua fotomodele de origine romana sunt „bad girl” versus „good girl”, asta daca ar exista o competitie reala intre ele. Dar nu cred ca exista asa ceva, nu?

Citeste si:  Sfaturi de stil de la Heidi Klum

Caracteristici fizice:
Inaltime:176 cm
Bust: 85 cm
Talie: 59 cm
Solduri: 87 cm
Par: castaniu.
Ochi: verzi.

A lucrat in campanii publicitare pentru:
Miu Miu – Toamna/Iarna 2003-2004
Balenciaga – Primavara/Vara 2004
Emanuel Ungaro – Primavara /Vara 2004
Celine – Primavara/Vara 2004

Agentiile care o reprezinta sunt : IMG – New York City / IMG – Paris / FOTOGEN Model Agency – Zürich / Why Not Models – Milan / Unique Models of Copenhagen / 1st Option – Denmark.

Photo by Askmen.ro.


3 Comentarii
  1. Din kte am aflat eu de la parinti am inteles k as fi ruda cu Diana, imi place sa aud k am pe cineva care sa descurkt atat de bine in viata si k a urmat aceasta latura, a modei… Diana este o frumoasa ! o pup…

  2. Imi pare raw sa te contrazic dar Diana este din Craiova. Parinti ei stau pe scara cu matusea mea.
    Despre Diana nu poti spune decat lucruri bune. :*:*:*:*
    ,,,aaa si Andei daca esti din Craiova atunci poate, doar poate esti ruda cu ea;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.