Profil de model – Andreea Diaconu

Yes Models a descoperit-o pe Andreea Diaconu in anul 2005, pe cand Andreea avea doar 13 ani si 1,72 m inaltime. Managerul Yes Models, a recunoscut frumusetea aparte a Andreei si i-a gasit in scurt timp contracte pe masura. Si-a inceput oficial cariera de model la numai cateva saptamani dupa ce a fost descoperita, primul ei job fiind pentru Calvin Klein, iar apoi pentru revista de adolescenti Elle Girl. Revista Pop a dorit-o pe Andreea pentru urmatorul numar.

Citeste si:  Moda strazii. Tinute fabuloase din care sa ne inspiram

Datorita pictorialului din revista Pop, Andreea a fost solicitata pentru o campanie de trei sezoane la Dolce&Gabbana si o defilare pentru ei in exclusivitate la saptamana modei de la Milano. Vogue Franta a inclus-o pe Andreea in top 100 al celor mai bune modele din lume, in numarul special „Supermodele”.

A prezentat colectii pentru: Anna Molinari, Clements Ribeiro, Dolce & Gabbana, Nicole Farhi, Peter Jensen, Richard Nicoll, Sinha-Stanic.

Citeste si:  Profil de designer - Carmen Secareanu

Carateristici fizice:
Inaltime: 179 cm.
Bust: 81 cm.
Talie: 58.5 cm.
Sold: 86.5 cm.
Par: castaniu inchis.
Ochi: verzi.

Agentii: Next Model Management – Paris; Storm Models; The Fashion Model Management; Modelwerk; Why Not Model Agency; Yes Model Management.

Campanii publicitare: Hockley, Dolce&Gabbana, LeSilla, Maria Lucia Hohan, Miss Selfridges, Saga Furs, Sfera, YSL „Asia” fragrance.

Citeste si:  Accesorii esentiale

Pictoriale in reviste de moda:
Mixed Magazine, Teen Vogue, Conde Nast Traveler, Vogue Franta, Vogue Korea, Vogue Italia, Vogue Nippon, Pop Magazine, Glamour Franta, Harper’s Bazaar si Elle USA, Numero, Vand si Pop.


4 Comentarii
  1. Intre timp succesul Andreea s-a dublat. A deschis show-urile Nina Ricci si Giambatista Valli la Paris printre altele, este imaginea Nina Ricci pentru iarna 2010 si a pozat pentru W magazine, Vogue USA si Turcia(in primul numar), Wonderland si multe altele…e timpul pentru un nou articol Andreea

  2. Chiar nimeni nu isi da seama ca acest succes peste noapte al andreei diaconu nu este un pic ciudat???De ce din toate modelele lui GAL GOLAN el a promovat-o decat pe ea?Un lucru pe care nu-l stie nimeni este acela ca cei doi GAL GOLAN si ANDREEA DIACONU ieseau impreuna si aveau o relati amoroasa,in ciuda faptului ca ea avea 16 ani pe atunci.Deci in concluzie fetelor daca vreti sa aveti succesul ei trebuie sa oferiti managerului cel mai de pret lucru al vostru!!! So…SUCCES!

  3. emma, pesemne ca esti un model de la agentia yes care nu a reusit in cariera? imi pare rau pentru tine, insa andreea nu mai lucreaza cu Yes de 2 ani si ii merge mai bine ca niciodata, numarul prezentarilor s-a dublat si lucreaza pentru case mult mai mari. are acelasi prieten de la varsta de 14 ani jumate asa ca ce spui tu e o mare aberatie.
    Probabil nu l-a mai bagat nimeni in seama pe domnul Gal si s-a gandit sa debiteze, Ma bucur ca andreea a plecat de la ei, nu faceau altceva decat sa o roada de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.