Profil de model – Alina Vacariu

Alina Vacariu a fost Modelul Anului in Romania in anul 1998, si este faimoasa in intreaga lume acum pentru pictorialele superbe realizate in campanii publicitare pentru diverse marci de lenjerie.

Alina Vacariu a lucrat in Europa, America, Noua Zeelanda, Africa de Sud, pozand pentru cele mai mari firme de lenjerie intima. Victoria’s Secret ar trebui sa o contacteze in curand si sa ii ofere un loc in „echipa” lor de ingerasi sexy. In 2007 ea a pozat pentru revista Maxim, si in 2003, Alina a avut si un rol secundar in pelicula „Death of Dynasty”, alaturi de Chloé Sevigny.

Citeste si:  Atitudinea fashion

Cu siguranta ati mai vazut-o pe Alina Vacariu. Spatiul web este impanzit cu imagini sexy ale romancei, in costum de baie sau lenjerie, pentru deliciul barbatilor din intreaga lume. Ea atras zeci de mii de accesari pe Internet dupa ce a pozat in lenjerie intima pentru firma „The Finish”. Site-ul HollywoodTuna a desemnat-o printre cele mai delicioase femei postate vreodata pe aceasta pagina de Internet.

Citeste si:  Gentile Iutta, un brand nou cu o poveste veche

Caracteristici fizice:
Inaltime: 175 cm
Bust: 87 cm
Talie: 61 cm
Sold: 89 cm

Agentii: Elite Model Management – New York; Munich Models; Irene Marie Management Group; Elite Model Management – Los Angeles.

Campanii publicitare: Abercrombie & Fitch, Bare Necessities, Bebe, Bianchi, Clairol, Dupont, Frederick’s Of Hollywood, JC Penney, Jessica McClintock, Jim Hjelm Couture, John Frieda, Lilyette, L’Oréal, Maidenform, Marisa, Parasuco, Stella Artois

Citeste si:  Accesorii si sfaturi pentru 2010

Urmariti-o acum pe Alina Vacariu intr-o reclama video la servicii de televiziune prin cablu din SUA.

Foto: cere.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.