Patricia Velasquez

Patricia Velasquez reprezinta una din povestile moderne gen „Cenusareasa”. Fotomodel si actrita apreciata, cu capul pe umeri, provenita dintr-o familie saraca si numeroasa din Venezuela. O adevarata poveste de succes, nu? Iata si detaliile, si mai ales, ce o face pe Patricia diferita de celelalte mii de astfel de povesti din lumea modei.

Frumusetea latina este atat de apreciata in Europa incat calitatile fizice ale Patriciei nu aveau cum sa nu impresioneze „vanatorii” de talente pentru catwalk. Ea a parasit tara natala la varsta adolescentei pentru a da piept cu lumea nemiloasa a stilului vestimentar. Designeri faimosi sau mai putin faimosi i-au incredintat creatiile lor, considerind ca le poate pune in valoare la fel ca nimeni alta: Antonio Berardi, Bella Freud, Corinne Cobson, Claude Montana, Jean Paul Gaultier, Salvatore Ferragamo, Dolce & Gabbana si lista continua. Actoria se pare ca i se potriveste pentru ca in ultimii cativa ani a avut parte de cateva roluri bune, care i-au deschis portile catre o viitoare cariera in Hollywood. The Mummy Returns, Committed sau Mindhunters sunt doar trei din titlurile pe al caror afis a facut furori si numele ei.

Citeste si:  TouchedBy Ovidiu Buta - Curiosity killed the cat

Intram putin in sfera controverselor pe marginea siluetei unui fotomode, pentru ca trebuie sa mentionam un singur fapt: domnisoara Velasquez este apreciata pentru formele ei si nu pentru lipsa lor. Asta este cel putin unul din lucrurile care o fac atat de speciala.

Alte mentiuni pe lista unicitatii povestii : trasaturile exotice si super sexi (am mentionat asta deja), privirea trista si ochii negri, simplitatea cu care abordeaza jobul, un job care i-ar fi putut aduce mai multa faima daca era exploatat la maxim. Patricia este genul de persoana care prefera sa isi separe imaginea publica de viata privata, care da inapoi locului de unde a venit prin fundatia ei de caritate Wayuutaya, si care apreciaza in viata confortul mai presus de orice standard de eleganta dus la extrem. Hainele din garderoba ei sunt semnate Carlos Miele, Isaac Mizrahi, Duran y Diego, Karl Lagerfeld, Miguelina si Alvin Valley; un mix de stiluri sudamerican, nordamerican si european.

Citeste si:  Ecco te invita sa descoperi toamna scandinava

Atunci cand ne alegem oamenii dupa al caror exemplu sa ne ghidam, atat in viata cat si in alegerea unui stil vestimentar, ne uitam cel mai adesea la acei oameni care s-au straduit din rasputeri pentru ceea ce au obtinut si stiu sa aprecieze lucrurile simple, dar si lucrurile frumoase. Patricia Velasquez este una dintre aceste persoane, cu o minunata filosofie de viata si al carei motto in moda este bazat pe convingerea ca pentru a avea stil nu ai nevoie de un cont imens in banca, ci doar de putin fler si dragoste pentru frumos.

Citeste si:  Colectia speciala de Craciun de la ECCO, Holiday Collection

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.