Pantofi cu toc de designeri romani

La capitolul pantofi, un lucru e stiut: femeile adora pantofii, iar cele inflacarate dezvolta chiar un obicei in a colectiona pantofi, ajungand sa umple rafturile cu zeci si chiar sute de perechi. In general, se pune accent pe inovatie iar pofticioasele care nu se mai satura de pantofi cauta in primul rand noutatea, atat in ceea ce priveste modelul cat si in cromatica.

Cele mai inedite modele de pantofi cu toc sunt aproape negresit creatii ale unor designeri de renume, care pun mult suflet in munca lor si nu in ultimul rand, infinita creativitate. Iar noi nu ducem lipsa de artisti talentati care produc incaltaminte pe meleagurile noastre si care au reusit in timp sa-si faca un brand de renume promovand calitatea si inovatia.

Citeste si:  Atelier de Stil vestimentar feminin

Un nume deja consacrat in lumea modei este Mihai Albu, designerul excentric care deseori socheaza prin creatii bizare si extravagante. Pantofii realizati de artistul roman se caracterizeaza prin linii indraznete si combinatii de nuante tari, la care se adauga tocul inalt si foarte inalt, adesea luand forme arhitecturale. Tocul „inventat” de Mihai Albu nu scade sub 6 cm iar artistul figureaza in Cartea Recordurilor cu o pereche bizara de pantofi cu talpa de 30 de cm. Aspectul futurist defineste creatiile designerului roman si e limpede ca sunt menite femeii sofisticate care nu se teme sa experimenteze cu noile trenduri in domeniu.

Citeste si:  Asorteaza la tinuta pentru Sarbatori incaltaminte cu stil!

foto

Pantofii semnati Coca Zaboloteanu au cel mai comod calapod, sunt 100% din piele si nu se demodeaza, dupa cum sustine artista pe pagina de FB. Ba mai mult, clientul isi poate alege tocul si calapodul dorit cat si combinatiile de culori, iar artista ne asigura ca fiecare in parte va gasi modele care sa le oglindeasca personalitatea. Ceea ce atrage la creatiile lui Coca Zaboloteanu este paleta cromatica calda pe care o foloseste, reusind sa creeze pantofi cu toc de un rafinament aparte.

Citeste si:  Trend report - negru

foto

In spatele brandului Sepala sta Mihaela Glavan, o creatoare care face pantofi foarte inalti dar totusi comozi care se pot asorta cu orice tinuta. Pantofii cu toc semnati de Mihaela Glavan sunt alegerea perfecta pentru femeile care vor sa abordeze un look elegant dar nu prea sofisticat.

foto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.