Noua colectie Valentina Vidrascu

Designerul Valentina Vidrascu si-a prezentat pe 24 mai, la Bucuresti cea mai recenta colectie a sa, Ileana Cosanzeana de lux.

Intr-o atmosfera selecta, cu invitati straini in special din lumea diplomatiei, Aurrum Palace a gazduit un eveniment desfasurat sub egida Ambasadei Republicii Moldova in Romania, un eveniment care a dezvaluit celor prezenti o atat de frumoasa parte a sufletului romanesc. Colectia de ii si rochii-ii a designerului Valentina Vidrascu a adus un aer de primavara si prospetime, de feminitate si lux intr-un spirit etno care o caracterizeaza dintotdeauna.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Citeste si:  Alegerea gentilor

Ia romaneasca reprezinta piesa cult, piesa capodopera din costumul traditional, piesa cea mai draga mie. Eu consider ca toate romancele ar trebui sa aiba in garderoba o ie si mai ales ar trebui sa o aprecieze la adevarata ei valoare., a marturisit designerul Valentina Vidrascu.

Cele 45 de tinute prezentate au fost realizate din matase, voal, tulle, velur, cu broderii si imprimeuri pe matase. Culorile preferate ale Valentinei pentru aceasta colectie au fost alb, crem, rosu, negru. Un styling rafinat a intregit imaginea outfit-urilor colectiei Ileana Cosanzeana de lux. In finalul colectiei au fost prezentate 10 rochii inspirate din garderoba Reginei Maria, un preview al viitoarei colectii semnate de Valentina Vidrascu.

Citeste si:  Andreea Musat lanseaza Musat Studio

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

este din Moldova de peste Prut si de fiecare data vine aici cu un suflet mare de romanca aducand cu ea colectii lucrate intr-un design inspirat de portul popular, un design plin de culoare si rafinament. Un adevarat Lacroix romanesc prin atentia si armonia desavarsita a paletei cromatice din creatiile sale, Valentina Vidrascu a fost dintotdeauna fascinata de stilul etno, lucru dovedit din plin de colectiile sale anterioare Deo sole, Etnos , Hora, Blouse roumaine sau Dragaica .

Citeste si:  Trend report - navy blue

Tinutele sale sunt lucrate din stofe tesute manual sau din matasuri naturale, fiind accesorizate cu obiecte care duc in aceeasi zona de inspiratie. De fiecare data rezultatul este uimitor, Valentina aducand pe podiumul prezentarilor o femeie delicata de o frumusete fascinanta, care parca strabate intacta timpurile si sezoanele modei, stralucind intr-un spirit pur romanesc.

Foto: Alexandra Pasca | Alexandru Buruntia


4 Comentarii
  1. Nu-mi place de nicio culoare. Colectia e dezlanata, apreciez cate o piesa, doua, dar ansamblul in niciun caz, nu mi se pare nici ca valorifica cine stie cum motivele populare, iar incaltamintea e extrem de prost aleasa.

    Prefer ce face Ingrid Vlasov, de exemplu, cu elementele costumului popular. Ea chiar le stilizeaza si le foloseste extrem de original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.