Noua colectie Stephan Pelger – En Garde

Sambata a avut loc, in cadrul Mercedea Benz Fashion Week Berlin, lansarea colectiei Stephan Pelger primavara/vara 2012 En Garde.

Colectia En Garde marcheaza al doilea show Stephan Pelger la acest eveniment international reconfirmand creativitatea, talentul si viziunea tanarului designer.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Colectia a fost formata din 28 de tinute moderne, elegante, feminine, accesorizate cu masti de scrima stilizate si broderii pretioase realizate dupa schitele designerului. Stephan Pelger propune pentru vara urmatoare materiale fluide, piele cognac, broderii extravagante, tonuri si combinatii de olive, mov si
alb.

Citeste si:  Intoarcerea la copilarie

fotofoto

In timp ce schitam si pregateam colectia, am fost tot timpul en garde, fiind constient de faptul ca lansarea acestei colectii reprezinta un pas decisiv in cariera mea de designer international. Am ales un nume puternic – En Garde – o provocare pe masura brandului Stephan Pelger. Ideile preluate de la acest sport se regasesc in croiul tinutelor: atitudinea indrazneata, eleganta si mastile stilizate, a declarat Stephan Pelger.

Citeste si:  Colectia Andreea Tincu & SENSE Resort 2011

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Muzica pentru show a fost remixata si de aceasta data de celebrul DJ international Simone Anes special pentru prezentarea lui Stephan Pelger.

fotofoto

Stephan Pelger a avut alaturi o echipa de elita din moda romaneasca:
Stilist: Ovidiu Buta
Designer incaltaminte: Mihaela Glavan
Designer masti: Kristina Dragomir


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.