Noua colectie Mihaela Drafta „Eve in Love”

Designerul Mihaela Drafta a lansat saptamana aceasta noua sa colectie, intitulata Eve in Love, o colectie atipica in care se vor atinge tendintele primavara-vara 2011, intr-o interpretare curajoasa si lipsita de tabuuri. De data aceasta Mihaela a ales sa nu foloseasca in prezentare clasicele manechine, pe podium urcand alaturi de ea femei de succes – lideri de opinie din domeniul lor de activitate.

Materialele folosite sunt naturale, in nuante calde, precum crem, bej, auriu, roz antic, tonuri de orange si coraille, completate de ivoire si contraste de negru. Liniile fluide folosite deseneaza siluete de A si I, incercand sa avantajeze si improspateze fiecare femeie, punandu-i in evidenta calitatile naturale.

Click aici pentru galeria foto.

Citeste si:  Tendinte pentru mirese la Wedding and Fashion Show

“Am ales acest concept gandindu-ma la femeie in toata complexitatea sa, dincolo de bariere si conventii. Ea – Eva, este flacara primordiala, care-si dezvolta scanteia in functie de personalitatea si nazuintele ei. Vorbim de femeia puternica sau de femeia fragila, cea care schimba destine, care stie sa cada si care poate sa se ridice, cu tenacitate si forta, stergandu-si lacrima de pe obraz. Avem tipologii diferite, profesii diferite, si un numitor comun – Eva in love,” a declarat creatoarea.

Aceasta colectie a fost dezvoltata in functie de personalitatea fiecareia dintre cele care urca pe podium: dr. Mihaela Bilic, avocat Alina Gorghiu, Ileana Badiu, Tania Budi, Luana Ibacka, Ilinca Goia, Liliana Levinza, Cristina Munteanu, Alexandra Sinn, Adriana Nestorniuc, Victoria Nestorniuc, Bianca Ionita, Carmen Tanasie, Alina Badic, Diana Marasoiu, Andra Moga, Oana Popoiag, Elena Stoichita, Andra Ilias, Madalina Dragoi, Andreea Velenza, Andreea Cruceanu, Maria Pauna, Oana Tanasescu, Clara Ilie, Mona-Lisa Caravaniez, Isabele Marinica, Cori Gramescu, Carola Bidlo, Georgiana Constantin, Savina Cenuse, Alina Huszar, Florentina Constantin si Andreea Iftimie.

Citeste si:  Noua generatie de tineri designeri romani, premiata de Perwoll si Syoss la Cluj-Napoca

Click aici pentru galeria foto.

„Rochiile au fost potrivite unei seri de gala, cuvintele de ordine fiind culoare, eleganta, identitate. E infinit mai greu sa ai atitudine scenica, fara vorbe si gesturi, sa pui in valoare hainele pe care le porti si sa opui rezistenta sutelor de priviri care te urmaresc. De-a lungul timpului am fost la foarte multe prezentari, am admirat creatiile si felul in care fetele le purtau, iar acum mi-a venit randul sa urc pe podium. Acum am inteles ce simt manechinele in cele cateva minute de defilare, pentru care se pregatesc zile intregi”, marturiseste unul din „modele”, Luana Ibacka.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - esarfa

Unul dintre cei mai experimentati designeri din Romania, si considerata in anumite cercuri imaginea stilului, a elegantei si a bunului gust. Creatoarea si-a uimit audienta si in trecut, odata cu Shadows, Eden, Spying Life 007 si VIP Night, prezentari de moda ce s-au bucurat de un real succes. Cei care doresc sa vada cateva piese vestimentare din aceste colectii pot accesa site-ul www.mihaeladrafta.ro.

Click aici pentru galeria foto.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.