Noua colectie Ludmila Corlateanu „About Isabel”

Colectia de primavara/vara 2013 a Ludmilei Corlateanu este numai flori, culori si dantela. Asta deoarece de data aceasta inspiratia vine de la o mini-supergirl cu numele Isabel.

Toata bucuria si fericirea a fost transpusa in 53 de rochii de cocktail si rochii de seara. Culorile matasii folosite sunt galbenul de la optimism, albastrul de la cer, verdele de la smarald si rozul pudrat de la feminitate. La acestea, se adauga imprimeurile florale de la frumusetea primaverii si dantela de Calais de la delicatetea unui copil.

Citeste si:  Lantul de magazine NAFNAF se extinde si in Romania !

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

Astfel se explica stilul modern-vintage, compus din materiale moderne croite pe linii usor retro, pe o paleta de culori „delicioase”: imprimeuri florale si roz prafuit, alaturi de alb si negru. Rochia este din nou punct central al designului si majoritatea creatiilor au accentul pe partea din spate, astfel incat in miscare rochia prezinta un adevarat spectacol.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - schimbarea de sezon

Paleta cromatica este extrem de feminina pentru rochiile de zi si cocktail, iar piesele de seara puncteaza insertii de dantela si satin pentru un accent de sofisticare explicita. Tesaturile folosite sunt dintre cele mai pretioase: dantela, chifon creponat de matase, catifea de matase.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Ludmila Corlateanu este designer vestimentar. A absolvit Colegiul Tehnologic din Chisinau cu specialitatea Constructor de Tipare/Designer Vestimentar, ulterior a lucrat doi ani ca freelance designer si a calatorit alti patru ani prin lume.

Citeste si:  Invitatie la shopping: MANGO, colectia primavara-vara 2010, online in FashionUp.ro!

A urmat Istituto Marangoni din Milano, specializarea Fashion Design. A facut un stagiu scurt la „Duyan” din Milano imediat dupa absolvire si a primit o oferta de angajare de la „Costume National”, dar a preferat sa se intoarca la Bucuresti pentru a pune bazele propriului brand.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.