Noua colectie Laura Lazar – „Lilith”

Saptamana trecuta a avut loc prezentarea colectiei Lilith by Laura Lazar, pentru primavara-vara 2011, in cadrul La Blanca Pure Club, in mijlocul unei numeroase asistente formate din designeri, artisti, actori, stilisti si prieteni apropiati creatoarei.

Lilith este atestata ca prima femeie de pe pamant, cea care a existat cu mult inaintea Evei si care s-a razvratit impotriva dorintei lui Adam de a-i controla vointa, preferand sa paraseasca Gradina Edenului. Astfel, aceasta devine una dintre primele si cele mai relevante expresii ale nevoii de independenta a femeii moderne.

Citeste si:  Fii cuceritoare

Click aici pentru galerie foto.

„M-a inspirat foarte mult Lilith. Cred ca este un exemplu bun pentru noi, femeile din ziua de astazi, care o urmam si ne facem loc intr-o lume a barbatilor”, spune designerul.

Colectia a fost dezvaluita printr-un concept inedit, care se inscrie in linia abordarilor nonconformiste ale creatoarei, fiind structurata in jurul unei prezentari atipice: diferitele modele au putut fi admirate nu pe un podium, ci captate de obiectivul camerei foto si reunite intr-o expozitie ce poarta semnatura inconfundabilului Gabriel Hennessey: „L-am ales pe Gabi Hennessey pentru ca el este cel mai potrivit pentru a surprinde senzualitatea unei femei, pentru a surprinde jocul, flirtul acesteia, privirea si dorinta ei de a atrage”, a declarat Laura Lazar.

Citeste si:  Stil marinaresc

Aceasta alternativa inovatoare la clasicul show de moda a fost dublata de un moment coregrafic, care i-a avut ca protagonisti pe actorul Paul Dunca si pe manechinul Ramona Tibrin. Alaturi de designeri precum Stephan Pelger, Maria Lucia Hohan, Florin Dobre, Andreea Badala sau Razvan Firea, la eveniment au luat parte fashion editori si stilisti cum ar fi Maurice Munteanu, Alin Galatescu, Catalin Enache, Ana Maria Cornea sau Ciprian Sipos.

Citeste si:  Branduri celebre de costume de baie

Click aici pentru galerie foto.

Nu au lipsit nici nume din arta si televiziune, printre care Crina Semciuc, Letitia Vladescu, Cornel Lazia, Cristina Cioran, Raluc Lazarut, Wanda, Antonia sau Natalia Barbu.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.