Noua colectie „Endless” by Musat Studio

Viziunea brandului Musat Studio merge pe ideea de smart fashion, pe crearea de look-uri stylish. Piesele pot fi mixate de nenumarate ori datorita liniilor simple si designului de calitate, inglobate intr-un concept fashionable, un stil perpetuu si un aspect modern.

Colectia Endless pune accent pe femeia copilaroasa, care adopta un stil eclectic si careia ii place sa se joace cu piesele vestimentare ale prietenului. Camasa este realizata ca o reinterpretare a camasii masculine in feluri si stiluri diferite, cu forme geometrice si insertii feminine de organza, matase si motive aurii pentru un stil tanar, smart, care nu necesita alte accesorii.

Citeste si:  Imbracaminte de vacanta

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Toate piesele colectiei stau sub marca pastelurilor, volanelor, transparentelor si a imprimeurilor colorate si marinaresti. Colectia cuprinde atat haine potrivite activitatilor de zi cu zi, cat si petrecerilor incarcate de glamour.

Istoria brand-ului Musat Studio a inceput cu 6 ani in urma, cand designerii si-au prezentat prima colectie „Winter Moods” care a castigat premiul pentru cea mai buna colectie in timpul „Romanian Fashion Week”.

Citeste si:  Sandale pentru plimbari in natura si pentru plaja

Pentru mai multe fotografii, click aici.

In 2010 Musat Studio a intrat pe piata internationala prin prezentarea colectiei „Natural Basic” la Milan Fashion Week si colectia ” Wonderland” la Berlin Fashion Week, unde a fost primita cu success, fiind introdusa in ” The German Trend Book” pentru sezonul toamna/iarna.

Mi-am dorit mult sa deschid Musat Studio, un brand ce beneficiaza de un showroom si atelier, fiind un pas important pentru orice designer care vrea sa isi duca munca si creatia dincolo de podiumuri, mai aproape de iubitorii de moda si consumatorii de design vestimentar.

Citeste si:  Sfaturi care te ajuta sa pari mai inalta

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.