Noua colectie Andreea Tincu „Like a Lady”

Colectia Andreea Tincu & Sense primavara-vara 2013, prezentata in cadrul Viena Fashion Week, este caracterizata printr-o eleganta atipica. Eleganta deoarece siluetele sunt feminine, poarta nonsalant outfit-uri clasice ca stil, cu sacou si fuste conice, rochii rafinate, inspirate din anumite linii Balenciaga anilor’50/60, si atipica prin structura tehnica a colectiei caracterizata de nonconformism.

Like a Lady este o colectie in care foarte multe repere ale diferitelor piese sunt recompuse in alte repere neasteptate ca pozitionare pe produs. De exemplu, manecile de camasa legate devin o platca de tunica sau un guler dintr-o rochie, iar fenta cu nasturi pe fata este prelungita in refiletul unui buzunar lateral.

Citeste si:  Stilul gresit al vedetelor

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Colectia se dezvaluie gradat, incepe cu alb /negru, un contrast preferat de designer si in colectiile anterioare, apoi verdele olive ia locul albului, treptat intra galbenul luminos, verdele deschis si, in final, albastrul intens devine culoarea predominanta a colectiei. Gradarea este realizata atat prin pete de culoare combinate cat si prin patchwork, ceea ce confera unicitate outfiturilor finale.

Un patchwork din mici bucati de materiale pretioase, prinse intre ele cu broderie manuala, in compozitii stilizate dupa picturile rupestre din Lascaux. Motivul rupestru este folosit pentru a accentua linia funny a colectiei, in care doamnele cochete, cu palarii gen toca, reinterpretate in sfere colorate, si incaltaminte jucausa poarta nonsalant rochii din chantung de matase, brodate cu caprite si siluete umane, elemente coborate dintr-un timp arhaic cand numai eleganta nu exista. Cum o adevarata lady trebuie cu adevarat pretuita, in colectie apare si personajul masculin, Gopo, alergand cu o floare dupa „doamna” sufletului.

Citeste si:  Ce tinute purtam la petreceri, sezonul acesta

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Materialele folosite sunt 100% naturale, in, bumbac in amestec cu matase, modal, chantung, crep sau satin.Incaltamintea colectiei este semnata Papucei, brand romanesc ce ne surprinde in fiecare sezon cu colectii originale, handmade, intr-un stil propriu, original pe piata romaneasca. Conceptul make up al colectiei este semnat Nicoleta Timus.

Citeste si:  Colectii Avanpremiere 2012 (I)

Incepand cu acest sezon o parte din piesele colectiilor Andreea Tincu & Sense pot fi cumparate din reteaua de magazine Sense din toata tara iar unicatele doar la comanda privata direct din showroom. Online, outfituri-le vor fi disponibile pe www.molecule-f.com si in curand in noul magazin virtual Andreea Tincu & Sense.

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.