fbpx

Night Glow by Eugenia Enciu

Sub semnul unor accente opulente Night Glow Evening Collection by Eugenia Enciu propune un numar de 25 piese versatile perfecte pentru un joc creativ de mix&match, create parca pentru a obtine un touch de lux si sex appeal.

O colectie care mixeaza rochii feminine si elegante cu piese sofisticate cu accente masculine, elemente precum dantela lucioasa, broderii luxoase, transparente senzuale, paiete sclipitoare, ornamente texturate si texturi metalizate.

Citeste si:  Atelier Eugenia Enciu lanseaza "Cotton Candy"

fotofoto

Piesele din colectia Night Glow by Eugenia Enciu pot fi comandate direct la atelier si online de pe site: www.eugeniaenciu.ro.

Eugenia Enciu are o experienta de 25 de ani in domeniul modei si peste 10 ani ca designer vestimentar si director artistic. Ea si-a deschis primul atelier de creatie vestimentara in anul 2004, Atelier Eugenia Enciu. Acesta a dobandit curand faima, datorita clientelei celebre: Mihalea Radulescu, Andreea Raicu etc, si a talentului in design al proprietarei.

Citeste si:  Nuntile vedetelor

foto

Prima prezentare pe care am avut-o m-a surprins placut pentru ca nu am fost criticata de nimeni dintre cei avizati sa o faca si, din contra, a avut ecouri considerabile. Colectia a fost vanduta si apoi reprodusa la cerere, spune Eugenia Enciu.

Din dorinta de a iesi in intampinarea clientelor sale cu un nou concept de produse vestimentare realizate la comanda, sub semnatura propriului label, Eugenia Enciu isi imbunatateste portofoliul prin creatiile produse in serie mica sau modele unicat, prin calitatea acestora si prin imaginea discreta pe care o adopta.

Citeste si:  Trend report - vestimentatie arta

fotofoto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.