Natalia Vasiliev – Guell Sunset 2013/2014

Noua colectie Natalia Vasiliev 2013-2014este inspirata de Barcelona, de acea axa fundamentala a Cataluniei ce incepe sus, in parcul Guell, pulsand ca o inima sub coloanele Esplanadei, coboara in pietrele scurse aproape vegetal ale Sagradei Familia, pentru a se finaliza maiestuos pe plaja, iar mai apoi in apele marii.

Fiecare ansamblu vestimentar este un astfel de dialog intre dens si vaporos, puternic si fragil, intre transparent si opac, intre contraste continue. Totul se axeaza pe o paleta cromatica de apus magistral, in care toate tonurile sunt compuse si recompuse in nuante nesfarsite.

Citeste si:  5 modele de pantofi eleganti pentru primavara 2013

fotofoto

Pentru mai multe poze, vezi galeria noastra foto!

Femeia imaginata de Natalia Vasiliev pentru 2013 – 2014 este o Gala moderna in care Dali se regaseste dispersat in fiecare celula, iar ea penduleaza la nesfarsit intre dragostea trecatoare pentru Paris, marcat de Paul Elluard si iubirea ei eterna pentru suprarealism, pentru o Catalunia aspra si senzuala simultan. Intreaga colectie este vegheata, magistral, de un Gaudi mentor ce se regaseste in aproape fiecare piesa.

Citeste si:  Tu ce tip de mireasa esti?

fotofoto

Pentru mai multe poze, vezi galeria noastra foto!

Catalunia – subiectul central al Europei anul viitor – e interpretata si recompusa pentru noi in colectia de trecere intre 2013 si 2014 de catre Natalia Vasiliev in cadrul noii Gale Avanpremiere, numarul 12.

Accesorii: Raluca Buzura
Incaltaminte: Cristian Albu


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.