Marturii de nunta hand made

Ne hotaram s-o punem de-o nunta. Zis si facut. Dupa emotia constientizarii, urmeaza nebunia: ce facem mai intai? Rochia, muzica, locul, biserica, meniul, lista de invitati. Toate, toate delatiile trebuie puse la punct pentru una dintre cele mai importante zile din viata noastra. Trecem brusc de la fericire, la disperare, la stres in fiecare zi, pana cand momentul va fi dus.

Dar adesea lasam in coada listei marturiile de nunta . Acele mici simboluri cu care fiecare dintre cei dragi noua, dintre cei privilegiati sa stea alaturi de noi in ziua cea mare, vor pleca acasa. Amintirea palpabila ca nunta a fost. Ca nu a fost un vis doar. Si este pacat, pentru ca de cele mai multe ori se vor achizitiona la intamplare acelaesi marturii de nunta plicticoase, niste arahide in saculeti cu sclipici.

Citeste si:  Vesta - ghid de buna purtare

Eu va propun marturiile hand made. Ai spune ca numai de asta nu vei avea timp, dar adevarul ca indeletnicirea relaxeaza. Ceva facut de mana ta, de maina ta si a sotului tau, pentru nunta voastra. Dar ce puteti face pentru a fi lesne, si totodata de neuitat? Iata cateva solutii:

1. carligele de rufe. Cumparati carlige din rufe cat mai mari, mai zdravene, din lemn. Pe o coala de hartie indoita de cinci ori si apoi decupata fiecare bucatica, scrieti un mesaj. Sa fie unul scurt, dar sa fie al vostru, pentru ei. Apoi indoiti hartia ca si cand ati realiza un evantai si lipiti-o intre capetele lipite ale carligului, astfel incat sa poata fi citit doar cand apesi cu degetele pentru a fi deschis.

2. Felicitarile hand made. Chiar daca nu aveti talent la desen, arta naiva este foarta gustata in ultimul timp. Intrati intr-un magazin de copii, veti gasi acolo arsenalul de care aveti nevoie: de la carioci, la acoarele, panglicute si lipici, pentru a va lasa amprenta voastra, si doar a voastra asupra propriei cununii.

Citeste si:  Top 5 Little Black Dress

3. Daca ti-a trecut prin cap ideea ca marturiile ajung la cosul de gunoi de multe ori, si te-ai deprimat, atunci puneti-va pe copt. Da, da, coaceti de exemplu niste negrese mici, in forma de inima si ambalati-le deosebit. Mai bine in stomac decat la gunoi, nu-i asa?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.