fbpx

Luxury Pop-Up Store in Herastrau

Va anuntam cu drag ca joi, 27 iunie, între orele 12:00 – 24:00, are loc Luxury Pop-Up Store, la Bonton Palace, Herastrau. Branduri luxury de renume, reduceri consistente, aer liber, ponton, Herastrau, hairstyling, make-up & photo sessions, degustari de vinuri si branzeturi, dar, mai ales, colectii de haine si accesorii ale brandurilor pe care le apreciati.

Citeste si:  Ludmila Corlateanu - noua colectie: "Amelie de Bucarest".

Cam asa ar suna o zi perfecta de vara si tot asa s-ar rezuma si evenimentul la care sunteti asteptati cu multe surprize, mult shopping si planuri de vacanta.

BURBERRY, EMPORIO ARMANI, GUCCI, MULBERRY si M MISSONI vor oferi reduceri între 30% – 60% la piesele vestimentare si accesoriile voastre preferate, potrivite pentru zilele de vacanta.

Citeste si:  Schimbari de look pentru anul 2011

Invitatii care vor lua parte la pop-up store vor fi rasfatati cu sedinte de make-up realizate de Dana Argesan si hair styling realizat de Salon Manifest by Florin Noje.

Pentru o zi de-a dreptul reusita, un somelier va fi prezent pentru a da sfaturi în alegerea celui mai bun vin cu putinta. Degustarea de vinuri va fi facuta, asadar, ca la carte, iar platourile de branzeturi vor completa ritualul.

Citeste si:  Noua colectie Lena Criveanu primavara/vara 2013

Va asteptam la Luxury Pop-Up Store, Soseaua Nordului, Nr.1, Herastrau, pentru o zi altfel!

Intrarea este libera!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.