Licitatii.Enjoystyle.ro – hand made in Romania

Trendul actual in moda este evident vestimentatia personalizata sau unicat. Tendinta catre haine si accesorii unicat este o reactie naturala la vestimentatia in serie foarte mare, la ritmul in care moda devine doar un business cu capacitate mare de productie, insa lipsit de suflet. Asta se traduce pentru o fashionista prin cautarea acelor haine si accesorii speciale, pe care nu le vei mai vedea la altcineva. Daca te recunosti in categoria celor care nu se imbraca la intamplare si isi aleg mereu vestimentatia in functie de personalitatea lor, vei adora noul nostru subdomeniu Licitatii.Enjoystyle.ro. In spiritul targurilor de gen “My Grandma’s Backyard”, Licitatii.Enjoystyle.ro se vrea a fi un talcioc online – aici gasesti haine croite pe masura (custom made), accesorii originale, decoratiuni funky si bijuterii artizanale, hand made.

Citeste si:  Tendinte si idei noi vara 2011

Licitatii.Enjoystyle.ro isi propune sa promoveze designerii cu atitudine si artizanii consacrati. Reprezinta un subdomeniu al portalului nostru, www.enjoystyle.ro si s-a lansat ca sistem de vanzare/licitatii pentru diverse piese vestimentare, accesorii, bijuterii si obiecte deco, totul hand made. Sub sloganul “Generozitatea este in continuare chic!”, Licitatii.Enjoystyle.ro are ca scop principal strangerea de fonduri care vor reveni de fiecare data unui proiect caritabil special si popularizarea produselor in totalitate hand made sau semnate de designeri independenti. Ceea ce deosebeste acest website de alte site-uri de licitatii online, este faptul ca profitul obtinut (suma acumulata peste pretul de pornire/pretul de producator) de catre artistii implicati in cadrul sistemului de Licitatii.Enjoystyle.ro va fi directionat mereu catre fundatii caritabile, pentru ca de aici sa ajunga la cei cu nevoi speciale. Uneori designerii aleg produse pe care le vor vinde in interesul strangerii de fonduri si tot profitul va fi donat fundatiei cu care lucram. Vom avea mereu un proiect caritabil alaturi de o fundatie sau asociatie caritabila pe Licitatii.Enjoystyle.ro.

Citeste si:  Hai hui prin spatiu si timp

Licitatii.Enjoystyle.ro este locul unde o serie de artizani si designeri locali vor scoate la licitatie creatiile lor. Haine, Pantofi, Genti, Bijoux, si Deco, totul este gandit in sistem de licitare online pentru a se strange fonduri din profit si pentru a promova mult mai bine produsele hand made, in serie mica sau unicat, si la fel creatiile unor designeri tineri si foarte talentati care activeaza pentru moment doar in mediul online: Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, Mono Shoes, Cristina Darie, Biba Bijoux by Andreea Vaduva, Burp, Veronique Boutique, Junkoteque, The Funky Monkey, 3127bags by Oana Lazar, Cristina Ivan si ‘Aiurea Shoes’, Gentile Silviei. Pe langa numele mentionate, va promitem ca vom avea mereu designeri noi, creatii minunate si oferte speciale! Multe dintre aceste creatii sunt unicat, altele sunt eco chic. Grabeste-te sa cutreieri pe Licitatii.Enjoystyle.ro in cautarea produselor perfecte pentru stilul si sufletul tau !

Citeste si:  Pantofi si genti in culori florale de 1 martie!

Intra in clubul creatiilor unicat si hand made! Liciteaza si doneaza!

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO – CREATII UNICAT SI HAND MADE


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.