Lenjerie intima din bambus

Lenjeria intima din bambus se refera, in esenta, la orice articol de imbracaminte care se poarta pe dedesubt si este obtinut din pulpa de bambus. Principalul ingredient care se foloseste este miezul moale din interiorul acestei plante rigide si dure, cu aspect de trestie. Proprietatile antibacteriene si textura fina si matasoasa sunt principalele calitati benefice ale materialului.

Citeste si:  Noua colectie Burberry "Trench Kisses"

Lenjeria intima din bambus se face din vascoza de bambus. Frunzele plantei si miezul catifelat dinauntru sunt tratate cu aburi si prelucrate cu diverse solutii pana cand se ajunge la o pasta. Se intareste apoi pasta din bambus si se fileaza in fibre care sunt utilizate in tesatura materialului. Fibrele se amesteca deseori cu bumbac organic pentru a spori rezistenta materialului. In astfel de combinatii bumbacul are o concentratie de 30% din totalul de fibre folosite.

Citeste si:  Ghid de buna purtare – nuantele neon

O multime de piese de lenjerie intima din bambus sunt disponibile, de diferite tipuri si pe toate marimile. Femeile pot opta pentru chiloti standard, bikini sau tanga dar si maieuri sau capotele sic. Si barbatii au de ales intre chiloti obisnuiti sau boxeri, insa exista si maieuri daca obisnuiesc sa poarte.

Citeste si:  Tipuri de jachete

Acest tip de lenjerie intima se comanda mai ales online sau se gaseste la buticuri de specialitate. Extra bonus: este lenjerie intima eco-friendly!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.