Irina Schrotter primavara-vara 2011 – 20 de ani

Luni seara, intr-un cadru select ornat cu 2000 de orhidee, Irina Schrotter si-a prezentat colectia dedicata sezonului primavara vara 2011. Colectia invita la o rememorare de momente, la aduceri aminte, la cautari printre arhivele creatiei Irina Schrotter, ca intr-un joc de cercetari si descoperiri printre file de poveste scrise cu dragoste si multa pasiune.

In stilul deja consacrat al Irinei Schrotter, noile propuneri vestimentare surprind din nou ideea de eleganta feminina, un stil mereu proaspat care vorbeste de la sine, de fiecare data intr-un limbaj distins si elevat. Si de aceasta data, vedeta colectiei a fost Andreea Raicu, buna prietena a designerului, alaturi de care a semnat si o colectie pentru toamna-iarna 2010/2011 la Romanian Fashion Week.

Citeste si:  Colectia de primavara-vara 2011 Maria Lucia Hohan

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

„Anul acesta s-au implinit 20 de ani de la lansarea brandului Irina Schrotter. Incredibil de mult! Daca stau bine sa ma gandesc, numai 10 sunt de cand prezint eu pentru Irina. Cate amintiri, care momente frumoase…” scrie Andreea Raicu pe blogul personal.

Noua colectie imaginata de Irina Schrotter pentru sezonul de primavara-vara 2011 a fost structurata in doua parţi. Cea dintai aduce o infuzie de optimism, tinerete si feminitate transpuse in limbaj vestimentar. Nuantele extrem de placute de turcoaz, fucsia, galben ori verde, alaturi de o silueta zvelta, moderna, ne duc cu gandul la farmecul inegalabil al inceputurilor cuceritoare.

Citeste si:  Profil de model - Josie Maran

foto

Cea de-a doua parte se contureaza si mai puternic, aducand o noutate absoluta pentru moda din Romania, o colectie capsula. Realizata in premiera, colectia reproduce o serie de modele, cele mai dragi designerului, cele care i-au fost cel mai aproape de suflet de-a lungul multor ani de creatie.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Toate modelele sunt reluate dupa tiparele originale, fara nicio transformare de croi, fiind doar reproduse pe alte texturi, impuse de noile tendinte ale sezonului. Alese cu sufletul, dar si dupa testul timpului, aceste modele s-au dovedit a fi cele care au reusit sa invinga toate capriciile modei si anotimpurilor.

Citeste si:  Doliu in lumea modei

foto

Irina Schrotter s-a impus in timp ca nume sonor in moda romaneasca atat datorita talentului extraordinar, cat si datorita perseverentei cu care a investit in crearea unei directii pentru tinerii designeri. Creatiile ei se vand in peste 40 de tari, iar la jumatatea acestui an a deschis primul magazin monobrand la Lugano, in Elvetia.


2 Comentarii
  1. ca de obicei Irina ne incanta ochiul cu colectii deosebite pline de gratie, senzualitate, delicatete, feminitate si tot ce tine de a pune in valoare femeia; felicitari si la multe colectii la fel de deosebite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.