Irina Schrotter la MQ Vienna Fashion Week

Noua colectie a brandului irina schrotter pentru primavara/vara 2015 – Displaced Shapes – a fost lansata la Viena, in cadrul MQ Vienna Fashion Week.

Taieturi geometrice, proportii noi, o silueta lunga, printuri digitale, colours block si insertii de structuri in alb si negru au fost principalele axe pe care designerul Lucian Broscatean si-a construit propunerile colectiei irina schrotter pentru noul sezon. In fata presei de specialitate prezenta in numar mare la show, colectia s-a dezvaluit intr-o suita de tinute fluide specifice liniei, in care detaliile conceptuale au fost punctate cu atentie, urmarind semnatura caracteristica designerului.

Citeste si:  Reducerile Meli Melo – Paris: Chic la pret mic

foto

Brandul irina schrotter a fost lansat acum 21 de ani, propunand o alternativa mult asteptata de design romanesc de calitate pe o piata aflata in restructurare si reorientare. Tinute de seara, dar si smart business au fost principalele directii pe care s-a orientat brandul. Astazi irina schrotter este un brand cunoscut si apreciat international, cu desfacere in 17 tari, pe 4 continente.

Citeste si:  Cum sa transformi o rochie veche intr-o tinuta noua

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Incepand din 2001, brandul este prezent de doua ori pe an la “Prêt-à-Porter” Paris. Timp de 5 sezoane, din 2011 pana in 2013, colectiile irina schrotter au fost lansate la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week, iar de doua sezoane, din primavara 2014, la Viena. Colaborarea inceputa in 2012 cu designerul clujean de avangarda Lucian Broscatean a inregistrat aprecierea presei nationale si internationale, continuand cu acelasi succes si in acest sezon, pe podiumul vienez.

Citeste si:  Cele mai bune repere in moda

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

CREDITELE colectiei
IRINA SCHROTTER SPRING SUMER 2015
Designer – Lucian Broscatean
Design imprimeuri – Carmen Chereches
Incaltaminte – Mihaela Glavan
Accesorii – Carmen Chereches & Diana Flore
Coafura – Cristina Micu, Simina Cheteles & Raul Tisa
Fotograf – Emil Costrut


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.