Inele de logodna pe care nu trebuie sa ti le doresti

– Din aur galben cu un diamant in forma de para. Modelul a fost impus ca un must-not de serialul „Sex and the City”: unul dintre motivele principale pentru care Carrie respinge cererea in casatorie a lui Aidan este bijuteria de aur prea strident cu nefericita forma de para.
– Diamantul in forma de inima. Este mult mai potrivit la varsta adolescentei, aducand aminte mai degraba de balul de absolvire decat de seara cererii.
Inele de logodna cu bijuterii colorate. Sunt o alegere nepotrivita mai ales atunci cand pietrele sunt inconjurate de diamante. Ca si in cazul de mai sus, acest tip de bijuterii, oricat ar fi de scumpe, nu sunt adecvate ocaziei.

Citeste si:  Un an de My Grandma's Backyard – 25 octombrie

– Inelul primit de Jennifer Aniston de la Brad Pitt. Bijutierii si vanatorii de celebritati din toata lumea au ramas cu gura cascata cand au vazut ce inel de logodna a fost nevoita Jen sa accepte (nici nu ar fi putut face altfel, de vreme ce designul bijuteriei in apartinea lui Brad insusi).

Citeste si:  Colectia Diana Bobar toamna iarna 2008/2009

– Excesul. Este normal ca pentru seara cea mare sa visezi la bijuterii cu aur si diamante, insa pentru toate exista o limita. Nu si pentru Paris Hilton si fostul sau logodnic Stavros Niarchos, care i-a oferit un inel incoronat de un diamant supradimensionat si absurd de scump.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.