fbpx

Holiday Glam by Rue des Trucs

Alina si Simona, cei doi designeri ieseni din spatele Rue des Trucs, au reusit sa dezvolte o colectie completa si complexa, confirmandu-si locul in randul brandurilor cu eticheta de designer.

Mini-colectia Holiday Glam a fost o provocare de a imbina liniile curate si simple specifice Rue des Trucs cu materiale stralucitoare, pentru a invoca atmosfera Sarbatorilor si a petrecerilor mult asteptate. Hainele stralucitoare poarta nostalgia unor timpuri glorioase, ne transpun in personaje exuberante si sigure pe atentia pe care straiele ne-o garanteaza.

Citeste si:  Ce rochii purtam in aceasta vara?

fotofoto

Colectia Rue des Trucs omagiaza personajele unor serate din alte timpuri, intr-un decor special ce apartine unei case din centrul Iasului in care s-au nascut si au trait cu o candoare nobila femeile altor epoci.

Patroanele casei au supravietuit razboaielor mondiale, pribegiei, comunismului, si au trait pana in perioada post-revolutionara, cu aceeasi seninatate si eleganta, imbracand rochii croite de mainile proprii, pregatind dulceturi si cantand la pian invitatilor de Craciun.

Citeste si:  Trend report - accesorii pop

fotofoto

In spatiul cucerit de timp sunt readuse gratia si stralucirea printr-o colectie de rochii care inspira bucuria de a fi, pentru o seara, stapana casei sau a spatiului in care te aduce petrecerea de Craciun.

Rue Des Trucs este un brand nascut din dorinta de a crea piese basic inspirate de trendurile internationale, de cultura urbana si stilul strazii. Semnatura brandului consta in minimalism, liniile curate, fluiditatea si libertatea siluetelor, surpriza unor detalii si volume naturale care dau acel efortless look.

Citeste si:  Profil de designer - Eugenia Enciu

fotofoto

Rue des Trucs este un brand care reprezinta design, maiestrie si moda eliberatoare. Datorita alegerii de a crea vestimentatie confortabila si usor de purtat, Rue des Trucs promoveaza linii curate, materiale fine si croieli in care oricine arata bine, smart si sofisticat. Designerii de la Rue des Trucs cred ca frumusetea se afla in idei simple si ca hainele pot construi o tinuta frumoasa, dar nu pot fi un substitut pentru atitudine si caracter!

fotofoto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.