Gala Avanpremiere 2011 I

Avanpremiere revine in aceasta primavara si le aduce bucurestenilor un insight in moda sezonului viitor, in viziunea celor mai in voga designeri romani ai momentului. Gala Avanpremiere a avut loc pe 6 mai la Muzeul National de Arta Contemporana.

Gala Avanpremiere reprezinta cel mai important eveniment multi-brand al inceputului de an si o demonstratie ca moda romaneasca are designeri de valoare, o voce personala si un viitor cert. In editia din toamna, am avut parte de cateva zile pline de manifestari complexe de moda si arta, alaturi de colectiile unora dintre cei mai inspirati designeri romani ai momentului.

Citeste si:  Ingrijire bijuterii

Pentru fotografii, click aici.

Anul acesta la Gala Avanpremiere vom continua sa exploram moda romaneasca si vom urmari indeaproape ce ne propun creatorii autohtoni pentru viitorul sezon, explica Alin Galatescu, directorul Avanpremiere.

Gala, aflata la cea de-a 8-a editie, a prezentat in premiera cele mai noi propuneri ale designerilor romani pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012. Pe podium au urcat creatiile a 9 designeri, atat nume consacrate, cat si debutanti, cu propuneri, pozitii si viziuni speciale si interesante: Iris Serban, Christelen B, Andreea Tincu&Sense, Vika Gorencu, Bianca Popp, Anca si Silvia Negulescu si Rhea Costa.

Citeste si:  Moda in perioada renascentista

Cele doua debuturi selectate si propuse pentru acesta editie a Galei Avanpremiere sunt: Sandra Chira -Timisoara si Rue des Trucs – Simona Semen & Alina Buzila – Iasi.

Swan by Iris Serban e o autoevaluare a femeii zilelor noastre, un strigat estetic de o onestitate absoluta, un dialog intre umanul act al asumarii unei vestimentatii – achizitionarea ei ultra-constienta – si lumea de vis in care-ti doresti sa insotesti designerul, indragostindu-te de creatiile lui.

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Rue de Trucs a propus o colectie Manifest inspirata de Tilda Swinton. Creatiile designerilor Simona Semen si Alina Buzila sunt compuse prin linii pure, minimaliste, elemente fluide, nuante de maro si kaki, alaturate nuantelor calde de crem sau roz pal si nuantelor neutre de gri si bej.

Citeste si:  Blazonul noii generatii: insigna

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Accesoriile serii au fost oferite de catre: Cristhelen B, Il Passo si Hunter UK – incaltaminte si Maria Filipescu si Dana Stefanoiu – bijuterii.

In zilele urmatoare va vom prezenta, si alte colectii inedite de moda, prezentate pe podium la Gala Avanpremiere!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.