fbpx

Gala AVANPREMIERE 15, Editie Aniversara – Colectii 2015/2016

Gala AVANPREMIERE – cel mai important eveniment de fashion multi brand din Romania ajunge la cea de-a cincisprezecea editie. El se va desfasura pe 12 mai, la orele 20:00, in inedita locatie a Studioului „Tancred Banateanu” din cadrul Muzeului National al Taranului Roman.

“Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitate, precum AVANPREMIERE. Vorbim despre o Gala nationala cu preocupari europene, prin marime, participanti, aria de abordare a temelor si ideilor creative de maxima modernitate si actualitate.

Citeste si:  Cum sa ne alegem costumul de baie

Parteneriatul cu MNTR apropie moda de lumea muzeisticii, reflectarea unei perioade de ancestralitatea acesteia, ca esenta a momentului trait plenar. Moda este maine, dar este si radacina, este universal, este esenta timpului proiectata in viitor. Nu exista un loc mai potrivit pentru aceste apropieri decat remarcabliul MNTR – considerat cel mai valoros muzeu din Romania pe 2014.

In plus, AVANPREMIERE este o demonstratie a felului in care moda romaneasca se exprima plenar pentru sezonul viitor, si sunt mandru ca avem dupa 14 editii o Gala puternica, cu traditie si cu un cuvant important de spus in peisajul modei romanesti. Multe nume importante au fost lansate aici, ori s-au impus in aceste editii, ce au creat deja o traditie, unica, in moda romaneasca”, explica Alin Galatescu, organizatorul si directorul Galei AVANPREMIERE.

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 15-a editie a Galei se numara designeri consacrati precum Simona Semen, Ludmila Corlateanu, Fe(Male) by Mirela Fraser, Bianca Popp (colectia Paris 2016), R’Ias Couture carora li se adauga branduri remarcabile, aflate la debut precum: Marie Ollie, Sergiu Bechian si Studio Cabal. Surpriza o va reprezenta revenirea in moda romaneasca a liniei speciale: Musette Couture.

Citeste si:  Ghid de buna purtare – jeansi evazati

„Ca intotdeauna, Gala Avanpremiere cristalizeaza trecutul si perspectivele unui domeniu artistic in care cred cu tarie, intr- un eveniment multisenzorial si cultural complex.
Eu cred in moda romaneasca si in tot ce are ea de oferit noua, dar si sistemului international de profil. In 2015 ne intalnim la o editie aniversara, care continua sa ne indrepte spre viitor”, a declarat Alin Galatescu – Directorul Galei AVANPREMIERE

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.