Evenimentele fashion ale saptamanii urmatoare

Sambata, 26 noiembrie incepand cu ora 11.00, in Sala DaVinci din Palatul Universul, are loc workshopul MODA TENDINTELOR by Ovidiu Buta. Participarea la workshop costa 250 lei iar confirmarea participarii se face la adresa de email info@dallesgo.ro si la numarul de telefon 0769 041 711.

Laura Lazar va lansa luni, 28 noiembrie, colectia de primavara-vara 2012, in cadrul unui eveniment gazduit de Silver Church.

Unul dintre cei mai curajosi si mai eclectici designeri romani ai momentului, Laura Lazar isi proiecteaza fiecare colectie in contextul unei cautari in centrul si la capatul careia se afla intotdeauna femeia: femeia generica, femeia primordiala, femeia de ieri, de astazi, de maine, versatila si irepetabila, intocmai ca universul spiritual in jurul careia graviteaza.

Citeste si:  Secretele Egiptului Antic

Va asteptam luni, 28 noiembrie, ora 20:00, la clubul Silver Church pentru a lua parte la o prezentare neconventionala, ecletica si inedita: Doll Parts by Laura Lazar.

Dupa un an de zile de experimente, atat in Romania, cat si pe piete externe, eticheta BOLD fashion si-a definit identitatea. A capatat contur si putere. Pentru a duce experimentul mai departe. Pentru a striga tare si din mijlocul orasului. Pentru a fi mai aproape de oamenii si de atitudinea BOLD. Pentru a hotari daca cea mai noua eticheta de streetwear suta la suta romaneasca ii reprezinta, cu adevarat, pe romani. Echipa BOLD a ocupat un apartament parasit dintr-o cladire de pe Covaci, strada comerciala cu traditie in Bucuresti si parte a Centrului Istoric, cea mai populara zona a Capitalei in anul 2011.

Citeste si:  Trend Report - Toamna Iarna 2008/2009

Apartamentul cu balconul in Strada Covaci nr.4 (aflata intre Curtea Veche si Strada selari) va deveni, pentru cel putin o luna de zile, spatiu expozitional definitoriu pentru identitatea BOLD fashion. Echipa BOLD a transformat, cu ingeniozitate si putine resurse materiale, o casa abandonata intr-un ambient-oglinda pentru pop-cultura romaneasca a anilor 2000. Fiindca face parte dintr-o lume hiper-dinamica, squatul BOLD accepta faptul ca-si va putea modifica atat forma, cat si functionalitatea in timp. Iar pentru ca face parte din habitatul urban al Romaniei, isi asuma imperfectiunile, carpelile si eclectismul. Spatiul multi-functional este gandit, produs si reinventat cu mainile proprii de catre membrii echipei BOLD, ajutati si indrumati de artisti anonimi ai Bucurestiului.

Intre 9 si 13 decembrie 2011, portile atelierului de portelanuri pictate manual Wagner Maison de la Porcelaine din str. Dr. Staicovici 19 se deschid pentru una dintre cele mai frumoase invitatii la deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna: „Maini inteligente”, un eveniment-creuzet care gazduieste timp de 5 zile alaturi de brandul Wagner Arte Frumoase si Povesti unele dintre cele mai frumoase cadouri de sezon.

Citeste si:  Regulile modei

Designeri de nisa, artisti tineri si branduri excentrice ale gusturilor fine – Kristina Dragomir (palarii si accesorii), Iuliana Vilsan (pictura si grafica), Portobello (creatii vestimentare), Nalia Varam (incaltaminte), Dadoo (aranjamente florale), Ana Wagner (pictura pe portelan si grafica) si Privileg Catering (arta culinara), vor prezenta, pe parcursul celor 5 zile de inceput de decembrie, la Wagner Maison de la Porcelaine, varfuri de colectie, obiecte de alint, produse de rasfat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.