Elena Gheorghe prezinta colectia exclusiva „Butterfly by Clara Rotescu”

Joi, 25 noiembrie, va avea loc lansarea oficiala a colectiei Butterfly By Clara Rotescu exclusiv creata pentru Fashion Days. Cea de-a treia experienta a Clarei cu Fashion Days este prezentata de surorile Gheorghe, Elena si Ana. La sedinta foto, Elena ne-a incantat nu numai cu o atitudine potrivita pentru tinutele spectaculoase, cat si cu acordurile muzicale ale noului albumului pe care il va lansa la inceputul anului viitor. Ana Gheorghe a completat perfect imaginea de familie dand dovada de profesionalism si atitudine demna de o vedeta in devenire.

fotofoto

Butterfly by Clara Rotescu III este o colectie creata special pentru a face sarbatorile de iarna speciale. Este un cadou pentru toate femeile, o redescoperire a feminitatii, dar si o reinterpretare a valorilor sale. Colectia penduleaza intre un minimal mood cu black dressess si curentul etno-chic, avand accente de antique charm, de inspiratie vintage. Colectia cuprinde 31 de modele care pot fi gasite intr-un numar limitat numai pe www.fashiondays.ro in perioada 25 – 28 noiembrie, acestea fiind un shortcut pentru petrecerea perfecta, avand toate ingredientele ce fac o femeie invincibila: haine sexy, puternice, rafinate.

Citeste si:  Cele mai populare modele de paltoane de dama

fotofoto

Elena Gheorghe insumeaza toate aceste calitati si a fost incantata sa pozeze pentru colectia Butterfly. “Imi face o deosebita placere sa pozez pentru o colectie semnata Clara Rotescu, mai ales ca modelele acestei campanii mention o linie pretioasa de la prima pana la ultima piesa. M-am bucurat ca Fashion Days ne-a dat ocazia, mie si Anei, sora mea, sa fim protagonistele primei noastre sedinte foto profesioniste. Va recomand aceasta colectie pentru ca este pe cat de comoda, pe atat de sexy. Orice femeie se poate simti implinita imbracand creatiile Butterfly by Clara Rotescu”, spune artista Elena Gheorghe.

Citeste si:  Chloe Sevigny - copilul salbatic al New Yorkului

fotofoto

„Asa cum spune Prada: „simplitatea este ultima sofisticarie” (intr-o traducere usor grosiera), cand am creat hainele din colectia Butterfly III am avut in vedere 3 lucruri: in primul rand sa fiti imbracate cu ele precum niste aparitii pe covorul rosu, fiecare piesa are inclusa o valoare timeless (nedemodabila usor), unele dintre ele fiind de inspiratie vintage, asa ca va pot ramane in dulap multa vreme, dar si pentru ca imi place sa cred ca unele dintre ele va vor scoate din gri-ul cotdian mai ales ca fac parte din categoria day&night” declara designerul Clara Rotescu.

Citeste si:  Fii la fel de stralucitoare ca si soarele in aceasta primavara

Fashion Days este cel mai mare club de shopping exclusivist din Romania. Lansat la 1 iunie 2009 in Romania, a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina lider de piata. Va puteti bucura de shopping in fiecare zi, la orice ora, pe www.fashiondays.ro , unde puteti gasi atat colectii de designer cat si branduri de renume la preturi accesibile.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.