ECCO O2, primii pantofi cu “climate control” care inspira si expira

Pentru sezonul primavara-vara 2015, brandul danez ECCO lanseaza pantofii ECCO O2, un nou model de pantofi sport rezistenti la intemperii, care garanteaza un sistem de ventilatie de 360 de grade, pentru ca piciorul sa ramana uscat si sa se simta confortabil de-a lungul intregii zile.
Talpa pantofilor sport ECCO O2 este creata cu o tehnologie noua unica, pornind de la tehnologia GORE-Tex® si Surround™. Tehnologia de ventilatie amplasata de jur imprejurul talpii focalizeaza aerul proaspat in jurul piciorului, evaporand perspiratia si reducand temperatura prin intermediul canalelor de aer situate pe partea laterala a talpii.

Citeste si:  Elena Gheorghe prezinta colectia exclusiva "Butterfly by Clara Rotescu"

ECCO O2 Ladies

fotofoto

Acest model de pantof sport este ideal atat pentru femei, cat si pentru barbati, fiind incaltamintea perfecta pentru fiecare iesire in aer liber si activitate de zi cu zi. Pantofii sport ECCO O2 sunt confectionati din piele de iac, care este de pana la trei ori mai rezistenta decat pielea de vaca, se muleaza perfect pe picior si ”respira”, asigurand astfel o aerisire perfecta a piciorului si 100% impermeabilitate, indiferent de vremea de afara.

Citeste si:  Bijuterii cu stil pentru mirese

ECCO O2 Men’s
fotofoto

”Pentru ECCO O2, am reusit sa combinam cei mai confortabili si stilati pantofi cu noile tehnologii de varf si un design inspirat de filozofia scandinava”, spune Niki Tæstensen, designer-sef ECCO. ”Pentru a aduce si mai mult aer curat de primavara la picioarele dv., ne-am jucat cu diferite combinatii de culori, astfel incat ECCO O2 sa fie usor de asortat la tinutele din acest sezon”.

Citeste si:  Charles Philip Shanghai: cei mai in voga balerini reuniti la Experiment Point

foto

Cu fiecare pas facut, pantoful ECCO O2 literalmente ”trage aer in piept si respira”, lasand piciorul mai aerisit si mai confortabil!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.