Dumnezeu a creat si talia !

Cred fiecare femeie s-a surprins uneori admirand cu invidie talia de viespe a alteia. Doar ca uneori acea talie este doar bine pusa in valoare, fara a fi frumoasa in sine. Poti avea la degetul mic atat dorinta barbatilor cat si invidia femeilor daca esti destul de inventiva in ceea ce priveste evidentierea taliei tale. Incearca sa combini surprinzator in practica ideile puse la dispozitie de designeri si astfel vei capta toate privirile.
— Centura lata este perfecta pentru puloverul lung, hitul acestui sezon, si avantajeaza orice silueta.
— Cureaua subtire de diverse culori poate fi purtata peste orice fel de top, de preferat peste camasa sau bluza care iti acopera talia, insa mai nou pune in valoare tricotajele cu nasturi de orice dimensiune.
— Esarfa de satin frumos infasurata in jurul taliei (se potriveste la blugi, rochie, deux piece, etc)
— Bentita elastica cu inchizatoare metalica este o piesa care a revenit in atentie, si este perfecta pentru acoperirea liniei dintre o camasa si o fusta creion.
— Braul din piele este un element care inspira lux si poate condimenta fara indoiala orice tinuta clasica.
— Braul etno al bunicii poate fi infasurat pe talie in acelasi scop, mai ales la mica rochie neagra sau o tinuta care combina doua elemente de aceeasi culoare.
In mod cert, talia este o parte a corpului preferata de creatorii de moda atunci cand vor sa reinvie feminitatea prin colectiile lor. Acelasi lucru poti sa il faci si tu cu putin efort si resurse financiare minime. Bucura-te de talia ta !

Citeste si:  Mama si fiica la sala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.