Dorin Negrau – doua colectii, un singur show

Dupa lansarea cu succes a parfumului Dorin Negrau – Pour Femme si a liniei de dermato-cosmetice Clona, designerul Dorin Negrau isi propune sa inscrie o noua si deosebita pagina pentru brand-ul care ii poarta numele: prezentarea a doua colectii intr-un singur show, un eveniment inedit care isi doreste sa aduca mai aproape creatiile vestimentare Dorin Negrau de clientele fidele ale casei, de iubitorii de frumos din toate domeniile, dar bineinteles si de presa de specialitate care va onora cu prezenta.

Citeste si:  Trend report - piele naturala pentru toamna

ACARTECH – TOAMNA/IARNA 2010-2011

Pentru ca ne aflam in plin sezon de toamna, designerul Dorin Negrau aduce din nou in fata clientilor sai colectia fall/winter 2010-2011. O intalnire de seara in care designerul pune sub lumina blanda a lui octombrie creatia sa, pentru toti cei care stiu sa o aprecieze. Chiar daca produsele sunt deja in magazine, clientii fideli au acum ocazia sa urmareasca indeaproape, pe langa propunerile vestimentare, si stylingul pe care designerul l-a imaginat pentru aceste sezon.

Citeste si:  O toamna in MARE Stil!

Colectia poarta numele de ACARTECH, o propunere care introduce intr-un episod SF al razboiului HITECH pus in scena sub forma unei invazii galactice asupra PAMANTULUI.

SIMPLY THE BEST – COLECTIA PRIMaVARA/VARA 2011

Cea de a doua colectie urmeaza celei de iarna, dar cu intentia de a conduce privitorul intr-o cu totul alta dimensiune, printr-un regal de culoare si armonie care realizeaza un tablou diferit, de data aceasta cel al RAIULUI pe PAMANT.

Citeste si:  Incaltamintea sezonului de toamna-iarna 2010/2011
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.