fbpx

Doina Levintza va fi invitata de onoare la cea de-a 9-a editie AUTOR

Designerul Doina Levintza va fi invitatul de onoare la cea de-a IX-a editie AUTOR. Evenimentul va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, sambata si duminica (20-21 Aprilie 2013), la Sala Dalles din centrul Capitalei. In cadrul targului, Doina Levintza va face un tur de forta si va viziona toate colectiile designerilor prezenti la eveniment. Bijuteriile care se vor bucura de aprecierea celebrei creatoare de costume vor purta eticheta “Recomandat de Doina Levintza”.

Citeste si:  Stephan Pelger si Simone Anes au lansat Blossom primavara-vara 2013

Peste 70 de designeri vor participa la cel mai asteptat eveniment al primaverii dedicat designului de bijuterie contemporana. Targul AUTOR va fi deschis publicului intre orele 11 si 20.
Doina Levintza s-a lansat in televiziune in calitate de creatoare de costume, iar in moda internationala s-a facut remarcata la un targ de la Paris, in anii ’80. Nu se considera o creatoare de moda, ci o creatoare de costume. A realizat decoruri si costume pentru numeroase piese de televiziune, spectacole muzicale TV, filme romanesti si internationale, costume pentru teatre din Anglia, Franta, Iugoslavia, Ungaria.

Citeste si:  Designer Little Black Dress

Incepand cu aceasta editie a Targului Autor, cele mai frumoase bijuterii vor provoca o reactie cu manifestare concreta – „AAA – Autor Awesome Award”. Jurizat la aceasta editie de catre Doina Levintza, David Sandu si Dan Piersinaru, premiul consta intr-un workshop la Scoala de bijuterie contemporana Assamblage si un loc la cursul lui Mircea Savu, „Fotografia comerciala de produs”, oferit de F64, precum si un spatiu de promovare pe site-ul Platformei Autor.
Targul AUTOR este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 3 si 4 noiembrie si a inregistrat un numar record de peste 3000 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Citeste si:  Cum alegi bijuteriile care sa puna in valoare culoarea ochilor tai

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporana.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.