Diana Dondoe in campania lui Razvan Ciobanu

Designerul si muza sa… Inseparabili si totusi independenti, coexistand in universul inspiratiei creative… Fiecare, ca o extensie a celuilalt… Frumusetea completand maiestria… Impreuna, aducand MAGIA!

Aceasta ar fi, pe scurt, povestea care sta in spatele celei mai recente campanii publicitare a lui Razvan Ciobanu si care o are ca eroina principala, in exclusivitate si in premiera pentru un designer din Romania, pe celebra top-model Diana Dondoe.

„O femeie frumoasa, echilibrata, care iti poarta creatiile cu nonsalanta nu poate decat sa te fascineze intr-atat incat sa uiti de tine. Diana este, cu siguranta, o astfel de femeie, pe deplin constienta de atuurile ei. La shooting, a fost ca un magnet care m-a atras fara sa ma pot impotrivi. Pentru cateva clipe, nu am putut simti nimic altceva decat pura FASCINATIE”, povesteste Razvan.

Citeste si:  Ce purtam sezonul acesta

De altfel, intreaga campanie nu incearca nici un moment sa promoveze in mod explicit tinutele cunoscutului designer, ci mai degraba isi propune sa transpuna vizual acea stare de gratie pe care o incearca fiecare femeie in momentul in care poarta ROCHIA, unica tinuta care o poate face sa se simta stapana universului. O astfel de femeie starneste fantezii si da nastere la pasiuni fulgeratoare, iar Diana Dondoe o intruchipeaza de minune.

Citeste si:  Iris Serban – Spiritele Naturii

Imaginea centrala a campaniei ii infatiseaza pe designer si pe muza sa, inlantuiti intr-un sarut. „E doar o impresie”, marturiseste Razvan. „De fapt, imaginea aceea vorbeste exact despre starea pe care o am in momentul in care concept o rochie, cand incerc sa o „simt”, sa o „adulmec” pe femeia ideala careia sa-i fie destinata. Nu e vorba despre o EA anume, ci despre acea FEMEIE pe care doar acea ROCHIE o va face sa se simta speciala, unica si mereu seducatoare”, a adaugat el.

Citeste si:  Rochii pentru domnisoare de onoare mari si mici

Fantezii, pasiuni fulgeratoare, magnetism, seductie – intreg universul lui Razvan capata acum contur si ni se reveleaza, iar Diana este ghidul perfect pentru o calatorie atat de fascinanta. Prin ea, fiecare dintre cele care au purtat macar o data o tinuta semnata Razvan Ciobanu isi spun, de fapt, povestea. Caci, nu-i asa, nu-i deloc greu sa-ti amintesti momentul cand te-ai intalnit cu rochia perfecta!

Foto: www.razvanciobanu.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.