Descoperirea Frumoasei… pe strada Mendeleev

Weekend-ul trecut a fost bogat in manifestari organizate sub conceptul TUB (TransCentral Urban Bucuresti), initiat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, in parteneriat cu Asociatia Spatiu Urban Bucuresti (ASUB).

„Alege Culoarea”, „Cauta Inspiratia”, „Afla Secretul” – acesta a fost, in seara zilei de 7 iunie, indemnul la actiune pe strada Mendeleev 33.

Ce s-a petrecut acolo? Un happening cromatic, ludic si senzual, trasaturi date de stilul creatiilor Kinga Varga si de scenariul conceput de organizatori.

Citeste si:  De ce ne place Milla Jovovich

„Nu l-am anuntat ca pe un show de fashion clasic, pentru ca nu l-am gandit in acest mod. A fost o joaca, o cautare, o surpriza. Am avut strada ca spatiu de miscare si intunericul, drept cadru vizual. Timp de cateva minute, opt „detective” teribil de dragalase, purtand tricotaje de vara Kinga Varga si accesorii Carla Szabo, au cercetat cu lanternele fiecare coltisor al perimetrului Downtown-Superstar, in cautarea Frumoasei. Speriata de ploaie, aceasta statea ascunsa in Casa ei de pe Mendeleev (magazinul Superstar). Dar a acceptat sa se arate, incurajata de zumzetul viu al strazii, pe care proiectul TUB a transformat-o minunat intr-un spatiu de loisir urban pentru bucuresteni.” – au declarat cei implicati in organizarea happening-ului.

Citeste si:  Lauren Bacall - necrutatoare ca intotdeauna

Cine paseste in aceasta vara pe strada Mendeleev, are ocazia sa o descopere, in continuare, pe Frumoasa.

Echipa proiectului: Kinga Varga, Timea Mirea, Marius Chirea, Sebastian Ianca. Creativi: Anca Banescu, Laurentiu Banescu, Ioana Ciolacu.
Fotografii: David Sandor

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.