Dana Savuica si Julie prezinta colectia VENOM VIXEN la Baneasa Shopping City

In urma lansarii oficiale a brandului Venom Vixen in Romania, eveniment ce a avut loc pe 14 iulie la Brasov, colectia de accesorii este prezentata publicului din Bucuresti la Baneasa Shopping City.

Sambata, 16 iulie, ora 17.30 si duminica, 17 iulie, ora 13.30 DANA SAVUICA si JULIE asteapta toate fashionistele la Baneasa Shopping City la o intalnire speciala: Julie va prezenta tinutele si accesoriile recomandate de Dana Savuica.

Citeste si:  Machiaj de seara de club

foto

Colectia de accesorii Venom Vixen cuprinde genti, curele, esarfe, ochelari de soare si bijuterii create pentru a va completa tinutele zilnice cu un look increzator, feminin, indraznet. Din iulie 2011 le gasiti pe www.VenomVixen.com , www.desario.ro si www.fashionup.ro la super preturi!

foto

Creat si inregistrat pentru prima data pe piata nord-americana, brandul international Venom Vixen (www.VenomVixen.com) este cunoscut pentru ideile inovative si stilul unic prin care sustine un lifestyle tineresc, curajos. Combina indrazneala, forta si feminitatea pentru a crea produse cu adevarat speciale si unice. Valorile brandului au fost imbratisate de BeltArt International, detinatorul marcii in Europa, care prezinta in Romania prima colectie Venom Vixen de accesorii vestimentare pentru sezonul vara 2011.

Citeste si:  Rochii superbe pentru nase

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.