Colectia TouchedBy Carmen Secareanu la Sepala

Vineri, 1 octombrie, in magazinul Sepala & RSM din strada Benjamin Franklin nr. 9, a avut loc o noua editie a proiectului TouchedBy: lansarea colectiei TouchedBy Carmen Secareanu.

„Iarna asta m-am reindragostit de negru, genti negre, cizme negre, forme pe care le port de mult cu mine, dar pe care acum, cu ajutorul Mihaelei [Glavan], vi le pot oferi”, a declarat Carmen Secareanu.

Carmen Secareanu este o prezenta notabila pe scena de moda romaneasca. Lui Carmen Secareanu ii este caracteristic un stil minimalist, cu linii clare, pe alocuri foarte rigide, detalii simplissime, gulere XXL, silueta trapez sau clepsidra, dar cel mai des prefera tiparele avangardiste, in care genul/sexul se pierde si se castiga libertate de miscare si de gandire.

Citeste si:  Valentina Pelinel - noua imagine Oriflame

Click aici pentru galeria foto.

In cazul acestui designer, totul este la vedere, si fiecare detaliu se descopera deja de la prima privire. Iar daca nu putem patrunde in universul sau creativ, creatoarea ne spune: „Putem privi hainele ca pe un cerc magic, un strat de frumusete care sa ne protejeze impotriva urateniei si vulgaritatii, mica noastra armura citadina”. Exact ceea ce indeplineste nevoile unei femei moderne!

Citeste si:  Gala Avanpremiere 2008

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi) special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Click aici pentru galeria foto.

Fiecare mini-colectie in parte se va gasi la vanzare, prin comanda, in magazinul Mihaelei Glavan, timp de o luna de la lansare. Seria evenimentelor TouchedBy a fost deschisa in luna aprilie 2009 cu colectia Anei Alexe si continuata de catre designerii Lena Criveanu, Irina Marinescu, Stephan Pelger, George Neagu, Catalin Botezatu si stilistul Ovidiu Buta. Aceste modele sunt disponibile in editie limitata numai o luna in magazinele Sepala, realizandu-se la comanda.

Citeste si:  Noua colectie Lena Criveanu primavara/vara 2013
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.