Colectia Smiling Shoes pentru primavara/vara 2012

Totul a inceput de la pasiunea pentru accesorii si combinatii de culori, dar si din dorinta de a aduce un zambet si de a pune in evidenta amprenta personala acolo unde, altfel, ar domina uniformitatea.

Smiling Shoes este recunoscut ca un brand dinamic, urban, care se adreseaza femeilor dornice sa exploreze, sa se redescopere in fiecare moment, si care pune accent pe comunicare si creativitate.

Motto-ul noii colectii pentru primavara si vara 2012: Orizontul se sfarseste in departarea aurita de soare, iar vazduhul este inmiresmat de mirosul florilor. Totul infloreste fara nici o opreliste, daca in locul culorilor ar fi voci, o incredibila vanzolelala s-ar naste in inima noptii. Iubesc primavara pretutindeni, dar daca ar fi sa aleg un loc in care sa o intampin, acesta ar fi gradina.

Citeste si:  Trei tipuri de genti din piele in tendinte

foto

Pentru fotografii cu colectia, click aici.

Cuvinte cheie

„primavara ne amintim de inocenta noastra. vara ne reaminteste exuberanta”

Cromatica
– print mania – imprimeuri subtile, piele perforata, piele de sarpe. fresh sau romantic
– cocktail de culoare – menta, levantica, lamaie, piersica, floarea soarelui, frunze, iarba, nuante de pamint
– culori puternice sau pasteluri discrete. viata in culori

Citeste si:  Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair – 2nd edition

foto

Pentru fotografii cu colectia, click aici.

„Ne dorim ca fiecare sa isi puna in practica propria creativitate, propria inchipuire a pantofului ideal si va indemnam sa va exprimati prin culori, sa explorati in fiecare moment, depasind astfel tiparele impuse de job, societate sau mediul inconjurator. Smiling Shoes au depasit demult functionalitatea lor, acestia pot sa te scoata din anonimat, sa-ti confirme stilul, devin un manifest al personalitatii tale, fiind compatibili cu starea ta sufleteasca de moment”, spun creatoarele.

Citeste si:  Alegere costum de baie

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.