fbpx

Colectia „In memoriam Oscar de la Renta” a Andreei Dogaru a extaziat francezii!

Andreea Dogaru, unul dintre cei mai apreciati designeri romani ai noului val, a extaziat publicul francez cu colectia sa „In memoriam Oscar de la Renta”. Romanca a fost invitata la festivalul international de moda Strasbourg Fashion Days 2015, iar creatiile sale au fost alese de catre organizatorii festivalului sa fie expuse in vitrina centrului comercial de lux Printemps, alaturi de colectiile celor mai mari branduri din lume!

Citeste si:  Ghid de buna purtare - stilul country chic

foto

Tinutele elegante semnate de Andreea Dogaru, cele din colectia „In memoriam Oscar de la Renta”, cu tesaturi florale delicate si culori vii, sunt admirate si la intrarea unuia dintre cele mai de lux mall-uri din Strasbourg.

foto

foto

Strasbourg Fashion Days este un important festival international dedicat designerilor din intreaga lume. Evenimentul este, totodata, si unul dintre evenimentele europene must-see iar editia din acest an propune o tema incantatoare: Fashion Love & Peace.

Citeste si:  Look-ul sport

foto

foto

Despre Andreea Dogaru
Andreea Dogaru este unul dintre designerii romani cu potential international care a intrat in industria modei in anul 2010. La scurt timp dupa la lansarea primei colectii, in 2011, Andreea a primit distinctiile „Designerul anului in Romania” si „Designerul cu cea mai rapida ascensiune”. Ulterior, in 2013, Andreea Dogaru a primit si premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman” iar in 2014 a fost desemnata din nou ca fiind „Designerul anului”.

Citeste si:  Cum iti alegi rochia de mireasa ideala

De-a lungul timpului, personalitati precum Teo Trandafir, Adelina Pestritu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, dar si artisti internationali precum actritele Erika Eleniak si Michelle Rodriguez au imbracat haine realizate de Andreea Dogaru.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.