Colectia Andreea Tincu & Sense Prefall 2012

Noua linie Andreea Tincu & Sense Prefall 2012 este o colectie capsula inspirata de calatorii, intr-o cromatica calda si rafinata. Fata de precedentele colectii, dominate de o latura oarecum masculina, Andreea Tincu prefera acum o directie feminina, outfit-urile au foarte multe detalii, atat de croi, cat si de finisare.

Fiind vorba de modele care vor fi disponibile si in reteaua de magazine Sense, linia propusa este practica , confortabila, materialele si firele selectionate sunt naturale, iar outfit-urile vor fi realizate intr-o gama variata de marimi.

Citeste si:  Profil de model - Sasha Pivovarova

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Piesele tricotate sunt realizate in fabrica romaneasca Smirodava unde, in cei peste 30 de ani de activitate, se materializeaza colectii pentru nume importante din moda (Otto, Camaieu, Mim, Promod, TopShop, Wallis, MaxMara, S’Oliver, Burberry, Klingel, Quelle sau Devred), dar si tricotajele Sense.

Moda nu trebuie sa apartina doar catorva oameni care isi permit achizitionarea unor piese unicat, ea trebuie sa fie accesibila unui numar cat mai mare de persoane. Acest aspect, care este de altfel unul dintre principiile brand-ului Sense, se materializeaza prin cresterea constanta a numarului de magazine proprii si printr-o politica corecta de preturi /calitate/creativitate.

Citeste si:  Star Style - tinute de gala la Cannes 2009

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Modelul ales pentru imaginea colectiei este Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor, o persoana dinamica,nonconformista, indragostita de calatorii. Andreea Tincu i-a pus in evidenta feminitatea si naturaletea.

Accesoriile colectiei sunt semnate Papucei, o prezenta constanta la targurile internationale de profil – Paris, Milano, New York sau Dubai. Papucei detine, la ora actuala, o importanta piata de desfacere nationala si internationala.

Citeste si:  Rochiile de seara

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.