Coafurile de nunta sau less is more

Unul dintre cele mai fixate ganduri, inaintea unei nunti, ramane cel cu privire la coafura pe care o vom alege. Tocmai din cauza stresului si a incapatanarii de a iesi din tipare, de multe ori facem greseli, nemaitinand cont de lungimea parului nostru, sau de cat de des este. Tocmai de aceea, va propun azi sa raspundem la o intrebare: less is really more? Simplitatea aduce cu sine si atitudine, si eleganta? Ei bine, eu cred ca da. Va propun trei tipuri de coafuri simple si elegante.

Citeste si:  Balerini

1. Parul de lungime medie, indreptat, pe spate. Da, nicio coafura, ci doar indreptarea parului. Se potriveste de minune cu rochiile din dantela si matase, imbinand eleganta cu simplitatea. O astfel de aparitie nu va fi trecuta niciodata cu vederea de invitati.

2. Cocul lejer, intr-o parte, la baza urechii. Il puteti combina indeobste cu rochiile din matase, garantand o aparitie senzuala si seducatoare. Este indicat insa sa optezi pentru aceasta coafura in special daca ai parul foarte des.

Citeste si:  Haine pentru gravide

3. Impletitura ruseasca. O coafura mai complicata, insa care vine sa garanteze hipnotizarea invitatilor. Va crea o senzatie de inocenta si senzualitate, care va capta toate privirile. O poti combina cu o rochie cu spatele gol, din dantela.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.